Jak obléct mimčo z porodnice? 🙂

radunkau
24. únor 2017

Ahoj maminky, chystam přitelovi věci pro mimi, které nám má dovezt do porodnice na cestu domů. A váhám, jaké oblečení miminku nachystat. Poraďte mi prosim...Termín mám dneska, tak snad uz to brzy přijde 🙂

lv
24. únor 2017

Dala bych asi zavin.body, kabátek/svetřík, polodupačky, ponožky, kombinezu. Čepici tenkou, silnější Fusak do sedačky, nebo teplou deku.

radunkau
autor
24. únor 2017

ja pravě váham nad tou kombinezou. jestli uz to nebude moc. 🙂 body, punčochacky a kombinezku nb body, puncošky, mikinku a teplacku...fusak uz je v sedačce.

soleilll
24. únor 2017

@radunkau Zavinovací body s dlouhým rukávem, dupačky (ať se mu nic nevyhrnuje na zádech), overal a teplejší čepku. Nedala bych žádný kabátky, mikiny a podobně - krčí se na zádech. Když bude zima, přidáš ještě jednu kombinézu nebo na dupačky a body přihodíš balvněný overal.

radunkau
autor
24. únor 2017

děkuju za rady 🙂

soleilll
24. únor 2017

@radunkau Minochodem - nevím, jaký máš zkušenosti s novorozenci, ale já si třeba nedovedla v porodnici představit, že bych to hadrový mimino měla cpát do punčoch! 😀 To dávám stěží teď, po 3/4 roce.

radunkau
autor
24. únor 2017

Posledního novorozence kterého jsem oblekala ted bude slavit 6let 😁 takze si to velice nepamatuju,pevně doufám ze to bude nez jakýchkoliv problémů 😉

radunkau
autor
24. únor 2017

Aspon se tou myšlenkou trochu uklidnuji 😁

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru