Jakou tašku/kufr si berete do porodnice?

natysnovec
27. čer 2018

Ahoj tehulky,vim ze pro me je jeste castecne brzy.
Ale neda mi to a chtela bych se zeptat:Jakou tasku ci kufr mate(meli jste)do porodnice??Tak aby se tam veslo vsechno potrebne jak pro maminku tak i miminko.Dekuji❤

mku
27. čer 2018

Ja mela dve.. jednu klasickou cestovni tasku pro sebe, tu jsem nesla k porodu. A pak mensi tasku pro male, a to manzel prinesl pozdeji (maly byl na intermediaru takze jsme to hned nepotrebovali).

natysnovec
autor
27. čer 2018

@mku 2To sem omlouvam nevim co to znamena.Ale to neni vubec spatny napad.Jen asi vzit jen malicko veci pro mimi kdyby nahodou a zbytek nechat doma.

janikas85
27. čer 2018

@natysnovec Hlavně si zjisti co poskytuje porodnice,kde chceš rodit. Hodně se to liší. Někde posktují téměř vše, někde musíš mít vše svoje.

pavca1982
27. čer 2018

Jedna pro mě druhá taška s věcmi pro mimčo.Obě střední nic obrovského.

natysnovec
autor
27. čer 2018

@janikas85 Jj tam pujdu ted v polovine cervence se zapsat s kamoskou tak to vyresime.

kristyna99
27. čer 2018

Mam cestovní tašku - v tom pleny,vložky,košili apod. A pak mam v igelitové tašce oblečení na cestu domů a tašku mám ve vajíčku připravenou pro odvoz🙂

natysnovec
autor
27. čer 2018

@kristyna99 a to mas predpokladam doma to vajicko s vecmi.Ja mam jen strach abych to zase neprehanela.Ale ja si pri prvnj brala sebou snad uplne vsechno.Od plen po jidlo apod..A kdyz nas hospitalizovaly na detskem tak sem dcerce dokonc3 brala i periny co mela doma...abych ji to zprijemnila ten pobyt v nemocnici co nejvic.Vim je to divne ale ona se pak na moje smudlina citila lepe

eviicka
27. čer 2018

Stejně jak @kristyna99 , plus tašku-kabelku na sál.

rosalline
28. čer 2018

@eviicka co je v té tašce na sál? 🤭

horseska19
29. čer 2018

Já mám tašky dvě. Jednu na porodní box a jednu na pokoj šestinedělí. Na porodní box mam ručník, gumové pantofle + jedny pro manžela, pití a jedny jednorázové kalhoty s vložkou pro přechod na pokoj. V tašce na šestinedělí mam dva ručníky, veškerou kosmetiku (kartáček, pasta, sprchač..), sitovane kalhotky, vložky, vložky do podprsenky, kojící podprsenky, papírové ubrousky na intimní partie, pití, svačinu, plinky....a plno další maličkosti co jsem si našla.
Důležité je, co tvoje porodnice má k dispozici. Pro mimi mám třeba jen plinky. Oblečení a latkovy plinky maji k dispozici. Košili si vezmu taky jejich.

eviicka
29. čer 2018

@rosalline už ani přesně nevím, vím že jsem tam měla sušenky pro manžela 🙂, vodu v dětské láhvi, poporodní kalhotky a vložky, hroznový cukr a klasiku mobil+doklady, papírové kapesníčky apod.

natysnovec
autor
29. čer 2018

@rosalline ahoj jak ty to mas s tasko do porod...

evee24
29. čer 2018

@natysnovec ja mela jeden obři kufr na kolečkách :D klasickej do letadla. Věci pro mimco sem mela jen ve vajíčku na cestu domu. V porodnici byl erar. Akorat dudlíky svoje. A stejne sem skoro nic nevyuzila :D co nebylo mi manžel dovezl

rosalline
29. čer 2018

@natysnovec ahoj, zatím vůbec nijak 😃

sun18
2. črc 2018

Mám připravená 3 zavazadla (můj 4.porod a tento systém se osvědčil i mým kamarádkám 😉). Jsou číslované, aby to manžel nepopletl 😂😁.

1.Taška velikosti malého příručního zavazadla obsahuje: župan, noční košili, pantofle gumové, teplé ponožky, ručník, hygienu, léky a vitamíny, kompresní punčochy, malý míček na masáž, iontový nápoj, hroznový cukr a cereální tyčinku, jelení lůj, nabíječku (+ sluchátka) na mobil, pro pořízení fotodokumentace mobil či foťák, já měla i knihu pro pohodu 😉.

2. Zavazadlo - textilní taška obsahuje:
Síťové poporodní kalhotky, kojící podprsenka a vložky prsní i 1 balení normál. Noční košili kojící, textilní klasické bílé plenky 3ks, jednorázové podložky na přebalování dítěte (osvědčilo se mi dát si je pod sebe po rekonvalescenci po porodu). ☆ POZN. JE VHODNÉ OVĚŘIT CO VAŠE PORODNICE KDE BUDETE RODIT POSKYTUJE TZV. V CENĚ ZÁJEZDU.☆

3.Zavazadlo je autosedačka + taška s věcmi pro dítě/děti na odchod z porodnice. ☆ POZN. VYBAVENÍ DLE POČASÍ, POHLAVÍ A POČTU DĚTÍ. ☆ 😁

ahanka
12. črc 2018

Já nevěřila, že rodím a jen naházela doklady a ani nevím co do igelitky!! 🙂) tašky s věcma mi musel pak přivézt muž.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru