Kde jste rodily vaginálně po předchozím císařském řezu?

miranda77
14. bře 2013

Připadá mi docela těžké se orientovat v "nabídkách" porodnic a přístupu doktorů k ženám, které plánují přirozený porod po císařském řezu. Kde jste byly spokojené s přístupem porodnice/doktora k dalšímu spontálnímu porodu po sekci? Kde Vás ve Vašem rozhodnutí rodit vaginálně podpořili a kde Vás odrazovali?

monad
15. bře 2013

no mě podpořili, nebo spíš doporučily vaginálně na Bulovce, kde jsem 2roky před tím rodila císařem a zachránili mi tam teda malou..
ale s tím přístupem já nevim no. nebyla jsem zrovna v moc dobrým rozpoložení, takže určitě nebudu objektivní.. myslím, že tam byli normální, některé byly taky na ránu, ale to je asi všude.. všude se najde někdo, kdo je nepříjemný

melis7
16. bře 2013

Já rodila v Hradci Králové. První dítě bylo KP, tak jsem chtěla rodit císařským řezem, bála jsem se rodit ho normálně.
Druhé mimi jsem chtěla rodit normálně,pokud bude hlavou dolů.Nechali mě,nikdo mi to nerozmlouval. Bylo to v pohodě. Normálně mi pani doktorka do průkazky napsala,že preferuju spontánní porod a bylo.Žádné proslovy nic.V klidu mě nechali. Ale zase na druhou stranu,kdybych nechtěla, tak by mě taky nenutili do spontáního porodu. Normálně mi dali vybrat nebo teda paní doktorka mi dala vybrat. Já už ale byla rozhodnutá předem,že to takhle chci zkusit.

romcovaklarka
24. bře 2013

V Podolí, v zásadě podpořili nebo přinejmenším neodrazovali, přístup prima. Bála jsem se "velké" porodnice kvůli neosobnímu přístupu, nakonec jsem si ale nemohla stěžovat s výjimkou 1 sestry na 6N.

petrusew
24. bře 2013

Já měla rodit císařem, nakonec jsem rodila přirozeně(vyvolávaně, ale přece - šlo ale o první porod) Hodně preferují přirozené porody v Brně Bohunicích. ale to máš docela z ruky.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru