Mudr. Prokopenko (Hebemed) - máte zkušenosti?

tlapka77
5. únor 2015

Ahoj, máte některá zkušenost s dr. Prokopenkem ze Senovážného náměstí? Jak je případě vybavená ordinace, poplatek, personál atd.? Budu ráda za každou zkušenost 🙂)

nellygray
5. únor 2015

Ahoj, chodím k němu, všechna těhotenství mě měl v péči.
Plusy - objednávání na čas (až na výjimky, když přijde někdo akutní a dostane se do skluzu), dobře přístrojově vybavená ordinace, na monitory jsem k němu chodila vždy až téměř do konce těh., do porodnice jsem šla poprvé až v 39 tt, velmi hezké prostředí. Je podle mě pečlivý, jakýkoliv problém hned řešil. Když je něco akutního, můžeš přijít kdykoliv. O výsledcích Tě informuje mailem, mailem s ním lze komunikovat i jinak, nemusíš se snažit dovolat. Se sestrou jsem vycházela velmi dobře, ale je pravda, že je taková přísná, má ráda, když jde všechno podle ní. S recepcí taky dobrá domluva.
Minusy - od té doby, co jsem tam začala chodit, zvednul poplatky. Ze začátku to byl jen dobrovolný "VIP" příspěvěk 800,-- Kč za rok, nyní je to povinně 1.000,-- Kč a navíc nově 2.000,-- Kč za těhotenství... S tím poplatkem za těhotenství mě trochu zaskočil, to je fakt. Má hodně pacientek, takže má docela dlouhé objednací doby, ale jak jsem psala, když je to akutní, vezme Tě hned.
A pak ještě jedna věc - Dr. Prokopenko některý den v týdnu operuje někde v mimopražské nemocnici a občas má i jiné aktivity, takže se může stát, že Tě někdy bude mít v péči nekdo jiný. Mě naposledy vyšetřovala taková mladá dr., ale byla moc příjemná.
Jo a trochu rád se poslouchá a chlubí. 😀 Ale jinak je to sympaťák.
A důležitá věc, která může být zcela rozhodující: nemá smlouvu s OZP - loni se s nima nějak nepohodl. Já jsem kvůli tomu přecházela k jiné pojišťovně.
Takže těžko říct, jestli je to pro Tebe celkově dobré nebo špatné hodnocení, zvaž sama. 😉 Já jsem tam spokojená.

olakolesnikova
5. únor 2015

Od sebe mohu doporucit. Dobre vybavena ordinace, prijemny doktor a professional. Mimo gyn ordinace operuje, coz je pro me priznak opravdoveho specialisty. Ja jsem k nemu chodila 4 roky, az jsem prestehovala do jihlavy. On me operoval myom 🙂 a to jsem byla stastna ze to Dela doktor co uz vse obo me zna.

jarousek123
6. únor 2015

Co to je za poplatky 1000,- a 2000,-kč? To je i u jiných doktorů, nebo jen v Praze? Kde sme? To se nedivím, že mu to pojišťovna nechtěla proplácet!!! 😠