Mulačova nemocnice/porodnice Plzeň - zkušenosti

stepanovskav
17. kvě 2018

ahojky,chci se optat,jaké máte nejnovejsi zkusenosti s touto porodnici?
Velice děkuji za příspěvky😉

barizna
18. kvě 2018

Ahoj, novější sice ne. Ale byla jsem tam před dvěma lety=) Za mě super, jak péče o maminku tak i péče o miminko =) I co se týče ,,komplikací´´ tak vše v pohodě. Dcera měla inkopatibilitu AB0 a přišly na to ihned, takže dcera nemusela podstupovat výměnu krve =) a co znám holky tak vždycky jsou spokojené=) oproti Lochotínu

leitlova
18. kvě 2018

Ahoj. Taky se trošku zaháčkuju. Mám termín v listopadu a jelikož to tam mám nejblíž, tak pokud to půjde, tak chci rodit tam. :D Jsem na to zvědavá. Teďka budou mít zavřeno, kvůli rekonstrukci porodních sálů. Tak uvidíme, jestli to tam nějak zvelebí. :D

maminkaodsofinky
24. kvě 2018

V roce 2015 jsem tam díky císařskému řezu ,,porodila''' dcerku (nepostupující porod) .Práce lékařů před porodem i po byla suprová vše ochotně vysvětlili se vším poradili co a jak 🙂 .Na pokoji šestineďělí to bylo také velice příjemné,palec nahoru 👍 dávám hlavně za rodinné prostředí (nový sprchový kout a wc na pokoji pouze 3 lůžka).Sestříčky se o miminka krásně starají vždy mě dcerku na kojení přinesly převlečenou,přebalenou,vyvoňenou :D a také jim nedělalo problém pomoci a vysvětlit co a jak .Takže za mě Mulačovka TOP 😊.Do Fn Lochotín bych nešla z mých zkušeností i zkušeností kamarádek vím,že to tam opravdu chodí jak na běžícím páse a lékaři/sestry poté nemají čas nic vysvětlovat ani poradit 😢.

alena_
31. kvě 2018

také se přidám a těším se na odpovědi, termín mám v říjnu 🙂. Zajímá mě hlavně, zda je možné mít u porodu 2 osoby (manžela a dulu), jestli respektují porodní plán, je možný bonding, jak to potom chodí na šestinedělí? Je miminko celou dobu s maminkou? Podporují kojení? Jak se tváří na přirozený porod po předchozím císaři?

ovecka14
10. lis 2018

Ahoj, chci se zeptat jestli tu někdo rodil dvojčátka?

zizibou
16. kvě 2020

Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda máte teď některá čerstvou zkušenost s touto porodnicí. Moc díky 🤗

jane46
16. kvě 2020

2015 laparoskopie cysty, 2016 porod a 2018 dalsi. Za me uzasna nemocnice, kde treba trochu starsi prostory naprosto vykompenzuje pristup personalu. A jestli si dobre pamatuju, probehla tam rekonstrukce salu. Urcite doporucuji. Jo a nabizi prohlidku pred porodem. To bylo super, clovek vedel do ceho jde a proplaci to pojistovna.

zizibou
16. kvě 2020

@jane46 díky za informace 😉
O té prohlídce uvažuji, akorát nejbližší je týden před mým termínem porodu 🙈😂. Tak snad to stihnu. A musím tam kvůli tomu volat?

ovecka14
16. kvě 2020

Ahoj, chtěla bych se zeptat jak to tu je s gestacni diabetem, zda porod vyvolávají a kdy? A co když je dítko KP. Čeká se se sekcí do TP?

jane46
16. kvě 2020

@zizibou Ja myslim psala na nejaky e-mail, ze se na tu prohlidku hlasim...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru