Nadstandard v Podolí, je to zbytečné?

dusanlucka
22. črc 2017

Ahoj, chtela jsem se zeptat. Budu rodit v Podoli a premyslim nad standartem. Myslite ze je to zbytecne nebo do toho mam jit.

verca156
22. črc 2017

ahoj je to věc názoru, já byla v jiné porodnici ale protože jsem šla na vyvolání... a neplánovaně na mě zbyl nadstandart tak jsem byla moc ráda. A jestli budu mít ještě jednou to štěstí a půjdu na vyvolání tak taky nadstandart. No zkráceně bylo to opravdu nadlouho a byla jsem moc ráda, že si můžu lítat po pokoji nahá střídavě wc, sprcha, pokoj 😀

mikiva
22. črc 2017

Ja byla za nadstandard rada - prosinec 2016. Rodila jsem cisarem a na nadstandardu jsou elektricky polohovaci postele a vlastni wc se sprchou - to se dost hodilo. Navic se mi libilo, ze tam muze neomezene pobyvat a spat i manzel - takze jsme si to s malym vsechno ozkouseli hned ze zacatku oba (prebalovani, nocni vstavani...).

catf
22. črc 2017

@dusanlucka o nadstandardy je dost velký zájem, takže se může klidně stát, že zrovna nebude. Nedá se rezervovat, až při nástupu do porodnice si o něj můžeš požádat, a oni tě zařadí do seznamu zájemců. Jestli ho budeš nakonec chtít, se můžeš rozhodnout až po porodu. Určitě to má své výhody, jak už je popsáno výše. Pokud máš ráda soukromí, tak do toho určitě jdi. My jsme měli nadstandard s postelí pro manžela a byli jsme tam celou dobu spolu, takže si manžel mohl užít miminko od začátku. Počítej s tím, že tam budeš miminálně 5 dní a že si typ nadstandardu nemůžeš vybrat - ten, co bude zrovna volný, ti nabídnou.

zuzineckah
22. črc 2017

Nadstandard urcite ano 🖒

vanea
23. črc 2017

Za mně určitě, mají tam koupelnu, partner i návštěvy můžou chodit kdy chtějí.. mně se třeba hrozně špatně spí, když jsou v místnosti cizí osoby, nedej bože aby vydávaly nějaké zvuky :D neříkám, že to tak musí dopadnout, ale jako ...osobně mám ráda svůj klid a soukromí. Nicméně i kdyby sis koupila Podolský balíček, tak ti nadstandard nikdo neslíbí...buď bude volno, nebo tě dají na čekačku - pak by se ten balík vyplatil, nabídli by ti pokoj přednostně. Ale typ toho pokoje si nevybereš...může být volný třeba jen ten za 5tis na noc...takže uvidíš, jestli vůbec bude co řešit🙂

dusanlucka
autor
24. črc 2017

Dekuji holky za informace jsem na to zvedava jak to dopadne mam rada soukromi tak doufam zebto vyjde 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru