Rodily jste císařem kvůli rozvolnění vazů a bolesti?

klarksonek
8. zář 2015

Ahoj maminky, chci se zeptat. Rodila jste některá kvůli příliš rozvolněným vazům, bolestem stydké kosti a křížovým bolestem císařský řezem? V prosinci mám rodit druhou dcerku a zhruba od 24 týdne trpím šílenými bolestmi, doktorka mi říkala, že je to běžné, ovšem také se zmínila o tom, že pokud by se ty bolesti stupňovali byl by zřejmě nutný císařský řez (jsem po úraze levé kyčle). Navíc jsem astmatik a léčím se na vysoký tlak, takže se toho docela obávám. Chtěla bych totiž rodit přirozeně.

milmic
8. zář 2015

Já jsem měla bolesti hodně velké. U prvního těhotenství mě strašně bolela pánev a kyčle a to tak, že jsem se nemohla zvednout ze židle jako normální člověk. U dalších těhotenstvích mě vždycky bolela strašně stydká kost.
Všechny děti se narodily přirozeně, v pořádku. Akorát po třetím těhotenstvím jsem měla ještě rozvolněné křížokyčelní vazy, ale to se spravilo samo. S každým dalším těhotenstvím mě vazy bolely dříve a dříve.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru