Únikovky. Máte tip někde v Praze?

michaelarousova
3. dub 2022

Ahojky, chtěli by jsme s manželem po dlouhé době zajit na nějakou únikovku. Nějaké typy na dobré únikové hry v Praze? Pokud možno ne nějeké extra strašidelné😂

kitycat
3. dub 2022

Ja som bola na Elixir Mystery, je to na Mosteckej pri Karlovom moste. Mali to naozaj krasne. My sme to nestihli bola to nasa 2ha unikovka a boli sme dvaja :D Hovoril n ten uvadzac, ze sa na konci miesa elixir zivota, ktory si mozeme na pamiatku nechat leby sme vylustili a malo to az 3 miestnosti sa mi zda.

kamino
3. dub 2022

Teď naposledy jsme byla v Byt č. 13, moc se nám líbila. Byli jsme asi na 10 únikovkách a tato patří mezi lepší. A zas tak strašidelná není

atekram42
3. dub 2022

@michaelarousova V poslední době se nám líbila Planet Escape. Byli jsme i na několika dalších dobrých, ale to už je několik let a nevzpomínám si na názvy.

cilkat
5. dub 2022

Není to únikovka, ale mohla by se vám líbit: https://www.chytra-zabava.cz/hry-verejnost/prah... .... tři roky zpět jsme ji dali v bandě pěti matek a tří kočárků... (akorát na jednom místě jsme na místo vyslali posla bez kočáru... bylo dost jasný, že ty schody se půjdou tam a zpět.)

diuse
26. led 2023

Moc doporucuju https://endorfin.cz/