Mateřská školka Písnička nebo Mlýnská, Ústí nad Labem

matulinda
17. dub 2012

Dobrý den, chtěla jsem se poradit. Chceme jít na zápis do školky v Ústí nad Labem v Neštěmicích bud do MŠ Písničky nebo MŠ Mlýnská. Máte někdo zkušenosti. Jak vycházíte s učitelkama a jak se chovají k dětem?? Jsem nerozhodná - Písničku si maminy chválí, ale prý ty nejmladší děti ty starší ,,odstrkují,, a učitelky to neřeší.(děti tam jsou věkově rozdílný) ale mají mnoho aktivit i první dojem je pro mě lepší než v Mlýnský.. A v Mlýnský mají prý každý rok stejný programy a nějak se tam nic nemění. ( děti mají věkově stejně).
Moc prosím o Vaše zkušenosti. Moc děkuji

matulinda
autor
20. dub 2012

Nikdo tu nejste z Neštěmic?? :o)

mammmina
5. lis 2012

V Písničce je to 100% lepší!!!!!! A starší děti vím, že pomáhají mladším například při uklízení hraček atd. S touto školkou mám s oběma dětma jen dobré zkušenosti!!! Je pravda, že v Písničce jsem stále vydávala peníze za divadla výlety a různé další akce, které děti milovali. Perfektní mají zahradu, kde děti trávily celé dny při hrách. Moje dítě bylo s nimi zpívat v senátu v Praze! Tam už se možná nikdy v životě nedostane 😀 Když vám mohu doporučit , tak jedině Písničku!!!

brrrrr
4. únor 2013

my taky chodíme do Písničky a zatím v pohodě

zazana81
19. bře 2013

Ahoj, bohužel nemám zkušenost z Neštěmic. Je tu ale nějaká Ústečanda ze Střekova, která by pomohla zvolit mezi Kameňáčkem, Karlem IV. a nábřežím?

matulinda
autor
9. kvě 2013

Dobrý večer, chtěla bych poradit. Po roce jsme se dostali do školky. Syn se strašně těšil, vyptával se proč nechodí do školky atd. byl celý na těšený až si bude moct hrát s dětmi. Po týdnu chození chtěl už ve školce spát. Koupili jsme nové pyžamko, pro lepší pocit. ještě jsem se ho ve školce znovu ptala jestli opravdu bude spinkat. Druhý den už tam spát nechtěl a další den měl ráno horečky. To se nějakou dobu opakovalo, 2 - 3 dny ve školce , týden doma s horečkama.Od té doby byl párkrát. Nyní je to týden co nebyl ve školce, protože nechce.Ani ,,úplatky ,, nepomáhají. Pár metru od školky začne usilovně brečet a vztekat se ,že do školky nechce, že je to tam ošklivé, že se mu tam nelíbí atd.. Přitom p. učitelka ho chválí, že se hezky zapojil ,že je šikovný. Prosím o radu jak ho přesvědčit, aby do té školky šel bez pláče. Měli jte něco s dětmi podobného a jak jste to řešili.
Moc děkuju za radu..