Poraďte dobrou a nepředraženou školku na Praze 4

martinaho1
8. zář 2011

Malemu budou v lednu 2 roky a chtěla bych vylepšit rodinný rozpočet a začít pracovat. Do státní mi ho jistě uprostřed roku nevezmou, tak hledám soukromou. Budu ráda za všechny tipy...i mimo Prahu 4. S dojezdem by neměl být problém, důležitá je kvalita a spokojené dítě, když už nebude pořád s maminkou 🙂.

berenika39
9. zář 2011

ahoj, pokud bys malého chtěla dát třeba od prosince na zvykání a od ledna na denní docházku, vzali by ho možná do jeslí? bude mu teprve rok a deset měsíců...josu státní, moc fajn, petr tam chodil rok a byli jsem spokojení, hodné tety, příjemné prostředí, budova po rekonstrukci, petr chodil rád, i když jen jednou týdně.

Opravdu nevím, jak to mají s přijímáním dětí během roku, ale to vytelefonuješ. Školky jsou většinou od tří (i když soukromé asi i dřív), ale v těch jeslích mají možná ještě jiný přístup - přeci jen ve dvou letech prcek ještě není tak samostatný, se v ším jim pomáhají, nevadí plenky, dokrmí je, hlavně je jich tam jen pár na dvě tety, mají možnost se jim hodně věnovat, je to tam klidné.
http://www.zzpraha4.cz/novinky.html

martinaho1
autor
10. zář 2011

@berenika39 děkuju moooc, taky jsem se na ně dívala, ale nevím jestli nebudou pořád plní... Ale díky za zkušenost.

berenika39
11. zář 2011

@martinaho1 každopádně to můžeš zkusit, paní ředitelka je vstřícná, některé děti třeba nechodí celý rok, starší přecházejí do volných míst mš....za pokus se neplatí 😉

martinaho1
autor
11. zář 2011

Zkusim, snad to dopadne 🙂. Jeste jednou moc diky za tip 🙂.