Přeřadili byste dítě z MŠ, kde je zvyklé, do MŠ s hřištěm?

daggold
11. bře 2013

Ahoj , prosím o radu. Syn chodí do nově otevřené školky, zatím nepravidelně, v lednu mu byly 3 a až od září jdu do práce. Moc se mu tam líbí, učitelky jsou příjemné, o děti se dobře starají, syn tam chodí rád, navíc tam má kamarádku z dřívějška.. Prostě žádný problém, ale - nemají tam venkovní hřiště, ani žádný prostor pro pobyt venku. Mělo se vybudovat dodatečně, jenže teď to nějak vázne, z finančních důvodů možná hřiště nebude. Takže dopoledne chodí na procházky po okolí, ale odpoledne nikam nebudou moci chodit, když už si je budou vyzvedávat rodiče, a budou muset být, až bude hezky, pořád ve třídě. Letos by mi to bylo jedno, ale příští jaro-léto už budu v práci a syn by byl každé odpoledne zavřený ve školce. Přeřadily byste 3 leté dítě, které už je na tuhle školku zvyklé, a má jí rádo, do jiné školky, kde hřiště je? Ptala jsem se ho a řekl, že do jiné školky nechce. Nevím si rady, příští týden bude zápis, tak bychom museli jít k zápisu do jiné školky.. Moc díky za Vaše názory.

speedygon
12. bře 2013

Tohle je docela ošemetná situace...co bych za to dala, aby dítko bylo spokojené a mělo školku rádo, na druhou stranu pobyt venku je důležitý....dopolední procházky sice jsou, ale zas celé odpoledne jsou zavření...jak dlouhou budeš mít prac. dobu? Pokud by synek chodil domů kolem té třetí, až tolik bych nehrotila a nechala bych jej v té stávající....

maruja
12. bře 2013

@daggold taky bych se rozhodla podle toho v kolik bude chodit domů. U nás chodí odpoledne ven až po půl třetí, po odpoledním spánku, tak pokud půjde domů kolem té třetí, nechala bych ho ve stávající školce.

berynka
12. bře 2013

My taky školku po roce měnili 😉, důvodem byla vzdálenost. Všechno bylo v pohodě. Obě školky jsou teda skvělé včetně učitelek a s adaptací nebyl problém 🙂 .

daggold
autor
12. bře 2013

Bude ve školce určitě do 16. hodin, takže docela dlouho..

mamkamarketa
14. bře 2013

@daggold pokud bude ve skolce do 16, tak bych asi menila...preci jen zahrada je zahrada.

evaviki
14. bře 2013

@daggold u nas ked je teplo, tak sa i tak dostanou ven az tak 15.30.. Do 15.00 svaci, pak spousta deti odchazi, takze ven jdou az pak .

daggold
autor
14. bře 2013

Díky za reakce, rozhodli jsme se, že zůstaneme🙂