Školka u neočkovaného dítěte

onkomamka
21. dub 2017

Ahojky všichni,
jsem tady nová. Mám syna kterému v létě budou 3 roky a před necelými 14 dny jsme ukončili onkologickou léčbu. Vím, že máme ještě čas, ale Přece jenom informace jsou pro mě důležité a proto se chci zeptat je tady někdo kdo má zkušenosti s nenaočkovaným dítětem, které vzali do školky?Hezký večer všem a děkuji moc za reakce. Pokud by Vás zajímalo něco ohledně nemoci se kterou se malej statečně popral klidně se ptejte. 😉

lv
21. dub 2017

nenaočkované dítě vezmou, jen vám potvrdí lékař odklad, či kontraindikaci očkování - přeji malému už jen zdraví!

onkomamka
autor
21. dub 2017

Děkuji moc jak za radu tak přání zdraví. Věříme že uz to bude jenom dobré 🙂

almara2
22. dub 2017

jak píše Iv, musí být kontraindikace od lékaře, ale ve vašem případě by ji mohli uznat a měli byste vyřešeno. Přeji už jen zdravíčko

tifanyt
22. dub 2017

@onkomamka mam doma dve holcicky 5 a 6 let.
U mladsi byla po MMR ockovani oskliva reakce,ukoncema hospitalizaci a od te doby se potykame s astmatickymi zachvaty...
Ani jedna z dcer nema druhou davku MMR a v nejblizsi dobe ji ani neplanuji a nervy si z toho nedelam.
Doktor me uz trochu popohani,nicmene vzhledem k velke nemocnosti deti me do niceho tlacit ani nemuze. Takze odkladame a odkladame 😉

jandl
22. dub 2017

Přimlouvám se, abys s nástupem do školky nepospíchala. Školka ve třech letech je zátěž i pro zdravé děti, natož riskovat kdejakou infekci u vás. Až budete tlačeni okolnostmi do školky jít, hledej raději meší skupinky dětí.
Doufám, že vás lékaři do očkování nenutí ? Ve vašem případě bych se bránila. I na pohled zdravým dětem někdy očkování pěkně zavaří.

onkomamka
autor
23. dub 2017

@jandl My určitě pospíchat nebudeme. Já mám mateřskou na 4 roky a i pak se budu rozmýšlet jestli už ano nebo ne. No jelikož jsme čerstvě ukončili léčbu, tak zatím nenutí, ale čeká nás vyšetření na očkovacím centru a pokud uznaji že je dobrej tak nás nutit budou, ale maji smůlu. My s tím nesouhlasíme, takže očkování neproběhne určitě.

jandl
24. dub 2017

@onkomamka Strašně držím palce, ať jste zdraví a daří se vám. Pevné nervy při jednání s lékaři ohledně očkování.

onkomamka
autor
5. kvě 2017

@jandl Děkujeme moc 🙂

mantaray
5. kvě 2017

Máme to stejně s tříletým synem. Nemá MMR. Mudr zaskrtla, že není radne očkován ale připsala že do září bude. Řízení o přijetí syna bude pozastaveno dokud nedolozim že je doočkován. Jen nevím jestli to znamená že bude až na konci seznamu, nebo s nim budou počítat. Má rymu takže půjdeme tak koncem května. No bude to bud a nebo.

onkomamka
autor
5. kvě 2017

My očkovat nebudeme v žádném případě. Hrozí nám návrat onkologického onemonění

mantaray
5. kvě 2017

@onkomamka jee já jsem se preklikla. Můj příspěvek patří jinam. Přeju hlavně zdraví

onkomamka
autor
5. kvě 2017

Nic se neděje. Děkujeme 🙂

pajula123
5. kvě 2017

@onkomamka Muzu se zeptat? Navrat nemoci hrozi po ockovani? Ptam se ze zajmu,my neockujeme kvuli nedobre rodinne anamneze (mj. autoimunitni onemocneni). Moc drzim palce a preju hodne zdravi!