Soukromé školky - Praha 1, 4, 10, hledám reference

kh
15. čer 2015

Ahoj, hledám reference na soukromé skolky, hlavne na Praze 1 a 4, 10 (tram 24 potažmo nyní 6 - kolem Vršovické, tak od Nádraží Vršovice po metro Strašnická).
Mam vytipovane: MiniMíša (Ph1), Centrum dětského úsměvu (Ph4), , Vysoká školka Beruška (Ph4), Habibi, Pididomek (Ph1), HAF Studio (Ph1), ..
Ve Vršovicích jsme nenašla nic.
Případně uvítám reference na jiné soukr školky na Praze 1, v Nuslích, a okolí s co nejnizsi cenou (tak do 7.000 za 3 dny - a i to uz je skoro moc - školky na Praze 1 za 15.000,- na 3 dny jsou opravdu nerealné).
Případně na zkušenosti se školkou na Ph1 - církevní v Ostrovní ulici (berou děti bet trvalého bydliště?)
Budu ráda za jakékoliv reference.

janaaanna
2. led 2019

@kh Dobry den, tak jak jste se tenkrat rozhodli? Uvazujeme o Pididomku, nemate zkusenosti? Predem dekuji za odpoved po tak dlouhe dobe

kh
autor
3. led 2019

@janaaanna Nakonec jsem obvolala mestske skolky začátkem ledna (kdy jsem nastupovala do práce) zda nemaji volne místo, a vzali nas na Prahu 1 pobliz me práce.

janaaanna
3. led 2019

@kh a muzu se zeptat kam a jestli jste spokojeni? My na P1 bydlime, tak zjistuju co a jak. Bohuzel spousta skolek tu nema svoje hriste (chapu, centrum) a pak nekde ruzne chodi, z toho nadsena nejsem.

kh
autor
4. led 2019

@janaaanna Pobocka na narodni (Platyz) chodi na sve vlastní hriste ve Frantiskanske zahrade. Je za zdi, za tou soskou curajiciho chlapecka, veřejnost tam nesmí (asi ani nevi, ze tam je hriste). Jinak synovi vadilo, ze se prechazi hodne - skolka je z bytu, takze na jidlo chodili přes chodbu do jiné casti. Klidne se tam bezte podivat, je to v Platyzovi, bv době vyzvedavani není zamcen vchod. pak ale tridy na zvonek - coz je super, nepusti dovnitř cizího. S pani ředitelkou je super domluvila, urcite by vas provedla. My měli i fajn učitelky, ale ty uz odesly. Jinak je tam mezinarodni kolektiv deti. Syn skolku moc nemusi, tak tam trpel, jako by trpel jinde... V nove skolce v miste bydliste ma ale spanicko, jidlo v teze mistnosti jako tridu, a to by potreboval i zde a asi by to daval lepe. Ale jinemu diteti by to treba nevadilo, chodba je kratka, opravdu jen jako mezi byty. Sel hned ve 3 letech do MS. Je to v Praze tedy trochu drazsi nez ted , co bydlime, ale to je vse a porad je to dobra cena nez za soukrome skolky. Mají hodne akci, az mozna moc na male deti. taky nejake krouzky, coz zase u nas ted mají az predskolaci a jeden. Fajn je, ze tu platilo pres ucet, my ted mudime v urcity den hotove a to je za trest, a taky tady v Praze je skolka otevrena dele (do 17 hod). Urcite ji mohu doporucit, s temi hristaty to holt na Praze 1 asi lepe nejde.