1,5roční syn spadl a od té doby nechce pít, máte radu?

pavluska88
27. črc 2015

Ahoj maminky, náš malý (rok a půl) předevčírem blbnul s tatínkem, sklouzl se po zemi a spadl a od té doby nechce pít. Když spadl, tekla mu krev z pusinky, zoubky má v pořádku, do jazyku to také nevypadá, že by se kousl, možná do dásně. Nechce pít z ničeho, pořád mu nabízím klasický hrníček, protože žádnou flašku si do pusy nechce dát. Zkoušela jsem i brčko, ale vůbec ho to nemůžu naučit, jen to vidí, utíká. Před pádem vypil více jak litr za den, nyní max 1dcl. Nemáte někdo nějakou radu? Děkuju moc. Pavla

radka8888
27. črc 2015

Dobry den, podívejte se, zda si nenatrhnul retní nebo podjazykovou uzdicku. Třeba ho to bolí. Držím palce

hancazivocich
27. črc 2015

@pavluska88 - malá takto spadla a od té doby se oddudlíkovala, pže ji to bolelo.. Ale měla pusinku dobitou dost, dva zoubky jsou mrtvé..Co zkusit něco trošku chlazeného? Meloun, nebo tak? Přesnídávky víc naředit..A po lžičkách?

pavluska88
autor
27. črc 2015

@radka8888 Děkuju, teď spinká, pak na to mrknu. Když už si něco strčí do pusy, tak jedině na stranu ne na předek.

pavluska88
autor
27. črc 2015

@hancazivocich my už oddudlíkovaní jsme, ale je pravda, že pil ještě z dudlíkové flaštičky (případně z klasického hrnku), protože neumí nasát pití z těch netekoucích hrnečků ☹. Můžu se zeptat, jak se pozná, že jsou zuby mrtvé? Děkuji.

pavluska88
autor
27. črc 2015

@hancazivocich S těma přesnídávkama jsem to zkoušela. On s jídlem nemá žádný problém, spíš naopak, víc teď jí, jak nepije.