Horečka a průjem z růstu špičáků? Jak dlouho?

lenkas1982
29. kvě 2017

Ahoj, dcera 1,5 roku měla od úterý večer do pátku/soboty horečku. O víkendu bez teploty a dnes po víkendu jí horečka opět vyskočila. K tomu od středy průjem 2-3x denně řídký průjem, bez hlenu, bez krve. Rostou jí špičáky, všechny najednou, má těsně prořízlý už třetí. Věřím, že je to z toho, ale je možné, že to trvá tak dlouho? U doktorky jsme byly ve středu, CRP měla lehce zvýšený. Před 2 týdny jí dělala výtěr, protože ten průjem už má dýl, ale ne takový jako teď. Výtěr byl negativní. Zítra tam zase půjdeme. Měl někdo u dětí ke špičákům podobné problémy takhle dlouho?

zmrzlinka
29. kvě 2017

Syn to mel ke všem zubům ....horecka+ průjem.Dcera průjem a občas horečka a taky ryma

janablizka
29. kvě 2017

Zdravím moji synové všichni tři zoubky jak se říká vykakali i s teplotami je to u každého dítěte jiné.Pokud by to trvalo ještě déle zašla bych znovu na odběry.

kocour1
31. kvě 2017

Můj syn ke každému zubu týden minimálně průjem, rýma jako trám, kašel, někdy i horečky...pokaždé chudák opruzený jako blázen, mazala jsem bepanthenem snad i za ušima...ještě, že už máme zuby venku, protože to byl očistec a přitom u dcery jsem nevěděla o jediném zubu...