Může to být růstem zubů?

makkyv
5. bře 2021

Ahoj holky,

Vím, že takhle na dálku se blbě radí, zvlášť když to člověk nevidí, ale ono nafotit malé ústa je konečná, mrská sebou jak kapřík a vyplazuje jazyk. 😄 Každopádně máme nyní 4 měsíce, ale teď nějakou dobou je teda pekne protivná, dnes třeba hodně, řve od rána a nic se ji nelíbí, jen být u mě v naruci.. ani v kočárku nechtěla spinkat, max hodinku, jinak tam spi i 3. Celou noc mi neměla problém spinkat, kojim 🐐 takže třeba usne v 20 hod a pak se vzbudí jen na prso. Vytahnu a spinka dal.. ale teď už 2-3 dny, vůbec nespi.. což se ji nepodobá. Včera usnula v 20 hod a byla vzhůru o půlnoci a v 1,2 hod pak usnula ve 3.. v 6 opět vzhůru až do 8 a usnula do 9, no úplně na prd.. den predtim též takto rozkouskovane, což opravdu dela poprvé. Strašně, ale opravdu strašně slintá, že ji prevlikam i 2,3x denně. Když má muj prst, tak mě tak jakoby kouše dásnemi, dnes mě dasnemi i nějak kousla do prsa, ze to opravdu bolelo. Ruce má furt v puse.. a dásně má takové bílé, i kamaradka na to koukala. 2 dny minuly týden měla po sobě 37,5 teplotu. Teď je už bez teplot..
Myslíte si, ze by šlo o zuby? Nebo třeba o brisko jestli kvůli tomu nechce spát, ale má ho měkké a kapky máme též.. tak já nevím 🤷🏽‍♀️ I prso jen tak pozuzlava.. někdy teda ji dost, ale teď si tak zuzla a usne.. tak já Vám nevím.. děkuji za rady a omlouvám se za takový slohacek❤️🤣

klokanka31
5. bře 2021

@makkyv Jojo to budou zuby ☺ zkus jí koupit nějaký kousátko.

vladienka
5. bře 2021

Urco zuby, moze to trva tyzden (spis ne) a moze to trvat 3 mesiace (spis jo) kym vyrastu. Dcere pomaha Camilia 👍🏻

makkyv
autor
5. bře 2021

@klokanka31 vše máme, ona jen moji ruku.. 🙄😁 teď jsem ji měřila a má 38..

makkyv
autor
5. bře 2021

@vladienka děkuji moc🥰

keksik002
5. bře 2021

@makkyv myslím ze určitě zuby, jeste by mohla mit prujem.. Můžete zkusit calgel nebo na noc, kdyby bylo zle tak nurofen proti bolesti.

makkyv
autor
5. bře 2021

@keksik002 děkuji moc ❤️