Růst zubů nebo nemoc?

pavlus01
21. led 2022

Dobrý den, malé je téměř 14 měsíců. V neděli měla horečku, v pondělí jednou kašovitou stolici, lehce se jí na chvilku zvýšila teplota, ale Nurofen jí pomohl. Přisuzovala jsem to rostoucí dvojce. V úterý šla z malé voda (průjem byl ale jednorázový), od té doby je ale hodně ukňouraná, spavá, bez energie a nálady. Na dnešek (pátek) spala přes 13 hodin a po dvou hodinách usnula mezi hračkami, což se normálně nestává, vždy si řekne, že chce spinkat, a jde do postýlky. Také méně jí, ale více pije (i když mi přijde, že trochu méně čůrá). Je opravdu možné, že je to k zoubkům? Nemáte zkušenosti, že by se takto projevovalo něco jiného? Je bez rýmy, kašle, vyrážky. A nechci hned bláznit u lékařky. 🙈

lentilkah
21. led 2022

Muze to byt i nemusi 🤷

emillyhk
21. led 2022

Může to být k zoubkům nebo se nemoc teprve projeví. Syn má teda jen rok, ale tohle usínání během hraní a zvýšenou teplotu mívá, když roste. Jakmile víc spí přes den, tak do týdne měním oblečení za větší velikost 😄 Když se k tomu klubaly horní dvojky, tak měl i řidší stolici a míň jedl.

pavlus01
autor
21. led 2022

@emillyhk Moc vám děkuji. Růstový skok mě nenapadl, až dnes manžela. Máte pravdu, že ve spojení se zuby by to mohlo být.