Trhání zubů u 5 letého a problém

zlatik1
17. črc 2019

Chci se zeptat jak byste se zachovali vy a jak vše řešily?
V po jsme byli na zubní pohotovosti se synem,trhali mu zub ..moc se to nepovedlo a nechala tam zubařka část zubu, dítě bez teploty,jen hrozně natekla tvar .. problém je že už naše Dr nás nechce ošetřit,hrozně se jí syn boji a nechce spolupracovat.ona nepoužívá nic na zklidnění... Zítra budu volat do nemocnice,kde mu to trhali... Jde o to že nás musí vzít či ne? Pokud odmítnou jeli byste na hospitalizaci...? Jiný zubař nám ho neosetri,chtějí aby držel a to on neudělá. Máme totiž podezření na PAS.jde mi o to,jestli nám musí v nemocnici ošetřit ?

neomenia
17. črc 2019

Zavolala bych na nejbližší nemocnicni oddělení stomatologie, a vysvetlila problém. Když to vyhodnoti, že je potřeba ošetření, maji možnost udělat zakrok v celkové narkoze, což v ordinaci obvykle nelze.

lajla
17. črc 2019

@zlatik1 jak nepoužívá nic na zklidnění? To jako vrtá a trhá dětem zuby jen tak? Co to je za ježibababu? Ošetřit Vás musí, nechala bych si to dát písemně, a s oběma papíry šla na pojišťovnu, a nezapomněla Dr říct že jí to jen tak neprojde, to dítě z toho muze mít sakra problém...plus špatně odvedená práce na pohotovosti

ter
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
izz76
17. črc 2019

@zlatik1 Obvolat všechny zubaře kolem a najít zubaře který dítě uspi nebo aspoň oblbne třeba rajským plynem. Dělají to spíš soukromé kliniky a pár tisíc to bude stát.

iulia
17. črc 2019

V nemocnici Tě vezmou, to se bát nemusíš. Ale jinak bych hledala jinou zubařku. Takhle bude mít doživotní trauma ze zubařů.

zlatik1
autor
18. črc 2019

Tak děkuji za zprávy,výsledek je,že jsem se strašně včera ráno pohádala po telefonu se sestrou na stomatologii,vzali nás... Byla tam jiná Dr a absolutně jiný přístup... Díky tomu,dítě dostalo sirup a tramal.. prostě ještě 3injekce a pak mu dočišťovála tu 5...díky pondělnímu zásahů měl ustipnutou i 4...tak mu trhali i 4(ta šla během 1minuty ven )ale zbytek kořene u 5 mu dostávala ven nejméně 4minuty... Na sale jsme byli s ním ... Zvládl to na jedničku a máme doma hrozně milionové dítě ...
Je tedy nateklý jak sysel,ale už máme za sebou část noci a klidné noci...
Na Dr v pondělí už jsme si stěžovali u primáře...