Čáp přiletí potřetí...
V našem případě to tedy vypadá že podruhé vrána,ale k tématu x-)
Hledám tu maminky,těhulky co čekají třetí děťátko nebo více,ráda bych si povídala o radostech i starostech a všem kolem dlašího těhotenství a přípravy na už třetí dítě.
Naše třeťátko je neplánované ale chtěné,otěhotněla jse 5 měsíců po porodu dcery,takže v celku brzy a tak mě starost o dvě malé děti a těhu zmáhá,nicméně se těším a zatím podle všeho vypadá miminko zcela zdravé.
Je tu na tom někdo podobně?? pojďte si povídat x-) 😉
Hledám tu maminky,těhulky co čekají třetí děťátko nebo více,ráda bych si povídala o radostech i starostech a všem kolem dlašího těhotenství a přípravy na už třetí dítě.
Naše třeťátko je neplánované ale chtěné,otěhotněla jse 5 měsíců po porodu dcery,takže v celku brzy a tak mě starost o dvě malé děti a těhu zmáhá,nicméně se těším a zatím podle všeho vypadá miminko zcela zdravé.
Je tu na tom někdo podobně?? pojďte si povídat x-) 😉
@saminomimino Ahojky ja necekam teda treti,ale uz je na svete,ale jestli se muzu pridat?Jinak moc gratuluji k tehu. 😉
@d.aniela1 jůů ahoj,to gratuluji k holčičce,koukám že už má docela velký chlapáky tak to budeš mít pomocníky 😉
no smekat u nás je předčasné,nebylo to tak v plánu ale když si nás miminko vybralo a drží se jak klíště je jen a jen naše,stejně je nám záhadou jak se nám to povedlo hned a bez snažení a vlastně jak to pořádně nevíme,ale těším se i když se děsím porodu,víc než všeho jiného :-|
no smekat u nás je předčasné,nebylo to tak v plánu ale když si nás miminko vybralo a drží se jak klíště je jen a jen naše,stejně je nám záhadou jak se nám to povedlo hned a bez snažení a vlastně jak to pořádně nevíme,ale těším se i když se děsím porodu,víc než všeho jiného :-|
@januzza80 ahoj vítej,určitě se přidej,ráda pozbírám zkušennosti a tipy od trojmaminky 😉 já si taky to třetí přeji chalpečka ale vypadá to na slečnu ale je to samozřejmě úplně jedno x-)
a u Vás byli 3 děti plánované?
a u Vás byli 3 děti plánované?
@januzza80 koukám do lba,máše tedy opravdu krásné děti,kluci budou lovci žen a od slečny budeš muset chlapi odhánět smetákem,je opravdu nádherná,tatínek je cizinec?mají takovou jižní jiskru v oku x-)
jinak nikdo,to je tu tak málo více maminek,nebo jsou bez zájmu,škoda 😞
@saminomimino Ahojky a dekuji moc a nebud smutna,ze se to povedlo tak rychle a necekane,nam se to stalo s druhym a tretim mimce,protoze jsem taky u prvniho nemohla hned otehotnet,tak to byl sok,ale jsem za to rada.No a ja si prala prave kluka a dve holky a dopadlo to uplne jinak,ale uz jsem za to rada.Nevadi mi to.Jo manzel je ital,tak jsou trochu mix az na posledniho,ktery je spis svedak,jak rika moje mamka 😃
@saminomimino gratuluji take cekame treti mimco neplanovane ale tesime se jak rikas ty 🙂a mame obe termin v cervenci 🙂
@saminomimino ano kluci uz budou pomocnici a mala bude rozmazlovana,, 😉 no tak nejak tajne jsem v ni doufala,
@jeudi jůů paráda no to jsme skoro stejně to je super jsem ráda že jsi tu 😉
@jeudi mě se teď po screeningu posunul TP na 27.7,takže jsme skoro na chlup,gratuluji
máš už po NT??tipuji že bys ráda už slečnu,co??
máš už po NT??tipuji že bys ráda už slečnu,co??
@januzza80 no člověk míní osud mění,rozhodně nejsem zklamaná že čekáme další tak brzy teď to vidím jinak a těším se moc,stjeně mi to s dětmi zatím jde nejlíp,já nejsem moc karieristka nebo tak takže děti jsou můj život x-)
@d.aniela1 to je paráda že to do třetice vyšlo,já upřímně nevím jak bych se srovnávala s tím mít doma 3 kluky, i když kluka jsem si moc přála ale pak už i dceru,je fajn mít obě pohlaví je to zcela jiné 😉
@saminomimino no doufala,,jsem tajne i kdyz to bylo 50-50,ale podle pani dr je to na 99%holka mam i fotku ,,tak snad ja na utz videla jen sami pindiky,,,tak snad se nemylila.,..
@saminomimino ty jsi jako ja.Ja bych mohla mit i klidne skolku 😃 proste ja bez nich nedokazu zit.Budes to mit po narozeni male narocne,ale neboj zvladnes to a nebudes toho litovat.Ja si to zazila u prvniho syna a dcery a ted je to nerozlucna dvojka 😉
Ahoj,u nás je třetí mimi teprve ve snažení,ale snad se zadaří..Můžu se přidat? 🙂
@januzza80 tady cloveku nasadi brouka do hlavy ze je z toho akorat spatnej,,, :-| ale moc dekuji
@elizabetthka jasne prijej se a jak mas stary deticky v pase nemas nic napsany?? :-|
@elizabetthka jasne prijej se a jak mas stary deticky v pase nemas nic napsany?? :-|
d.aniela1 - mám za pár dní už tříletou raubířku a sedmilétého klučíka :o)
Jinak souhlasím s januzza80 - holčička snad nejde přehlédnout,neboj 😉
Jinak souhlasím s januzza80 - holčička snad nejde přehlédnout,neboj 😉
@elizabetthka my se u dcery snažili 5 měs a ten 5 to vyšlo,ale když jsem to 4 měsíc dostala řekla jsem si a končím už se nesnažím,a nechala to plavat,po sexu jsem se šla hned umýt žádný ležení sex byla asi 3x s toho jednou před ovu a na 30DC jsem měla //,prý se to zdravým párů na 5 měsíc podaří 65% takže příští měsíc je váš x-)
@elizabetthka no a teď byla naše sex frekvence na nule jediný sex v měsíci asi 21 DC a díky rozházené MS po porodu jsme se jak to tak vypadá trefili do ovu 😃 ,jinak ji mívám 14-15DC,nutno dodat že to šlo ven ne do mě,takže fakt asi kapičky lásky bo co a je z toho už 11cm prďola 😃
@d.aniela1 to je holka jak vyšitá,my to měla na 2D skoro stejný a 3D utz nám to potvrdil na milon % ale toto je jasný!! pindík vypadá zcela jinak a chybí dvě kuličky krásy 😃 😃
sami - moc díky podporu,snad nám to za měsíc vyjde 🙂 Máš moc hezký TP,rodit v létě byl můj sen :o) Já mám obě děti v zimě - dcerku v lednu,syna v únoru.. :-| Mám pocit,že to do třetice bude taky tak 😎
@elizabetthka já mám syna prosinec a dceru květen a léto mě děsí brala bych rodit nejdřív na podzim ale nej zima,fakt mi to na léto nesedlo,je pěkně a nic s druhým prckem moc neuděláš vedra jsou na prd a šestinedělí, :-| no zima je v tom lepší, když nejsou tuhé mrazy 😉
jinak syna mám 27.12 no byla by sranda kdyby to třetí byla taky 27,ale pochybuji syn přenášenej dcera týden před TP,takže možná dotřetice na termín 😃
jo tady mám TP dle MS ale mimi je o 8 dní mladší,musím to pusunout
jinak syna mám 27.12 no byla by sranda kdyby to třetí byla taky 27,ale pochybuji syn přenášenej dcera týden před TP,takže možná dotřetice na termín 😃
jo tady mám TP dle MS ale mimi je o 8 dní mladší,musím to pusunout
Sam - máš pravdu,vedra jsou na prd.. :-|
Mně se syn narodil o měsíc dřív s dcerka na den přesně :o) A jak se děti těší na přírůstek? 😉
Mně se syn narodil o měsíc dřív s dcerka na den přesně :o) A jak se děti těší na přírůstek? 😉
I když vlastně Jasmínka z toho ještě nemá rozum :o)) Spletla jsem si to s dani :o)
Začni psát odpověď...

Odešli
myslim si ze ze dve nebo tri uz neni zadny velky rozdil,i kdyz u tebe to je hodne brzo po sobe...smekam,, 😉