Chromozomální aberace a porod zdravého dítěte. Povedlo se?
Jsem maminkou dítěte s nebalancovanou chromozomální vadou a stále se snažím mít zdravé miminko. Můj manžel má balancovanou chromozomální aberaci 5 a 15 chromozomu. Byla jsem těhotná už 4krát a ani jednou to nevyšlo. V roce 2003 ukončení těhotenství z genetických důvodu v 19 týdnu, rok 2005 zamlklé těhotenství v 10 týdnu a loni opět ukonční z genetických důvodu v 17 týdnu. Tak jsme zkusily IVF s PDG, 4 krát IUI a jednou IVF s darovanými spermiemi,ale taky se nepovedlo. Tak zase zkoušíme dál spolu...
Je tu někdo kdo má také balancovanou chromozomální aberaci a narodilo se mu zdravé miminko?
Je tu někdo kdo má také balancovanou chromozomální aberaci a narodilo se mu zdravé miminko?
ankil - chtěla jsem to teď 3krát zkusit protože mám snížený úvazek a tak můžu chodit kdykoliv k doktorovi. Od září už zase budu v práci pořád. Ale taky zvažuju jestli do toho ještě jít. Na IVF nemám peníze 😞 A zkoušet to s manželem je šílená loterie, ale taky mě napadla 🙂 Půjdu zítra ráno na tu HCG a pak rychle se Štěpou na ušní a aspoň budu už zítra odpoledne vědět na čem jsem.
No, termin krasny, ale velmi orientacni. Dvojcatka se pry nenechavaji dele nez do 38tt. Tak uvidie, do kdy se mi je podari udrzet. Zatim se nam dari, ale to treti se jeste uplne nevstrebalo a poradne me zlobi. Dost casto krvacim, nekdy min, nekdy hodne. Tak dost casu travim na pohotovosti. Ale drzi se a rostou, to je hlavni. Bricho mam uz na ctvrty mesic a to teprve koncim 3. Manza me pobavil, rikal, ze se ti tak rychle nafouklo 🙂
Ahoj holky ....jsem od pátku se Štěpánkem v nemocnici. Pořád mu teklo z toho ucha tak dostal silné anitibiotika a od pondělí má ještě další které dostává infuzí. CT mu dopadlo špatně,ale zatím se od operace upustilo tak jsem moc ráda. Na chvíli jsem jela domů sbalit si nějaké věci a jedu zpátky. Budeme tam minimálně do pondělí možná dýl. Krev byla samozřejmě negativní a další IUI díky nemocnici nestihnu. Všechny vás tu zdravím a až budeme doma zase napíšu. Pa 🙂
Štěpánek je raubíř, pořád jen běhá 🙂 Zítra jdeme zase na převaz a ve čtvrtek dostane 24 hodinové EKG protože měl srdeční arytmii tak to bude něco ho uhlídat. No já už mám 90kg 😞 S každým IVF nebo IUI přiberu a pak to moc nejde dolů. Tak a ať máš hodně kvalitních vajíček 😉
Začni psát odpověď...

Odešli
ankil - tak ať dorazí včas a můžeš začít 😉
Já se cítím tak,že menzes asi dorazí 😞