Dvě děti, dva kluci. Jaká byla Vaše první reakce?
Ahoj,zajímá mě jen tak jestli jste některá byla smutná z toho ,že bude mít dva kloučky? Určitě spousta žen touží mít aspon jednou dceru,jaká byla první vaše reakce když jste zjistily,že čekáte druhýho kloučka?

•
5. říj 2010@petamaskova to je fakt :-S , a jestli budu mít někdy ještě třetí mimčo tak už rovnou počítam s klukem a je mě jasný že kdyby mě řekli že to bude holka tak budu teda v šoku 😃 . Tchán toužil po holce a má 2 kluky a my ted máme taky 2 kluky,a lespon pes je fena 😃 😃.
0
@petamaskova no, a to se připrav na to, že Ti pak všichni budou říkat: "tak a teď do třetice holčičku, ne?" :-p z toho už se osypávám :-N jinak u nás je to taky tak, malej od hlavy až k patě v modrým, ale máme hezkou holčičku 😃
@panterka i u tak velkýho kluka to říkají? někdy jsou lidi fakt na hlavu 🙂
Ahojky, my máme taky dva kluky. Poprvé jsem si přála chlapečka. Partner chtěl druhý - prý holčičku. Mluvil o ní už v době, kdy nám řekli, že první bude kluk. Tak jsme zkusili holčičku. Výsledkem je nádherný klučina. 😃 Pro mne bylo důležité, aby dítko bylo zdravé... Alespoň mi nikdo necpe růžové oblečky. 😃
Když už někdo řekl do třetice holčička, tak razantně říkám, že třetí dítko nebude. Už bychom těch dětí měli moc a taky by to byl stejně kluk. 😎 :-N
Když už někdo řekl do třetice holčička, tak razantně říkám, že třetí dítko nebude. Už bychom těch dětí měli moc a taky by to byl stejně kluk. 😎 :-N
@blandik tak to je super! Pochopilas to naprosto správně... četla jsem totiž o paní, který doktoři řekli, že bude mít holku ale na porodním sále zjistili že té holčičce "něco" přebývá, a ta ženská div nezažalovala porodnici.... a lamentovala že kolik stála růžová výbavička, kočár atd.... a pak ten klučina chodil k psycholožce, protože celý dětství cítil že ho máma vlastně obviňuje že není ta holka... vím to už je extrém ale pro ilustraci 🙂
Hlavně když jsou děti zdravý, a když zdravý nejsou a dá se s tím žít, tak taky fajn 🙂
Hlavně když jsou děti zdravý, a když zdravý nejsou a dá se s tím žít, tak taky fajn 🙂
Tak u nás je to naopak,máme dvě holky 😃 když jsme čekali druhé,já byla přesvědčená,že to je kluk,od 16tt jsme věděli,že je to holka,byla jsem na plodovce....no po zavolání na výsledky jsem to obrečela a manžel mi povídá co blázním,hlavně že je zdravá x-) x-) po zkušenostech s první dcerkou s kterou jsme trávili od 1 roka po nemocnicích si říkám hlavně zdraví 😉 Jsou to naše sluníčka x-)
No ale plánujeme ještě třetí.....samozřejmě by bylo krásné mít kluka,ale jak říká manžel,jdeme do toho i s tím,že může být třetí holka,důležité je zdraví 😉
No ale plánujeme ještě třetí.....samozřejmě by bylo krásné mít kluka,ale jak říká manžel,jdeme do toho i s tím,že může být třetí holka,důležité je zdraví 😉
Ahojky,tak mi máme taky dva kluky.Kuba je 17května 2007 a Matěj 2května 2010.Takže já v tom vidím zatím jen vyhody.Oblečení bude mladší dědit po starším.A půjde to i podle období když jsou ve stejny měsíc.Bydlíme ve 3+1,takže z pokojíčkem nebude problem.Nemusíme pak oddělovat zony/kluk.holka/Ale čeho se pak jen děsím jaky party se chytí v půbertě,a až jednou budou mít rodinu,že budou spíš chodit k druhym rodičům.Je fakt,že dcera spíš tíhne k matce. 😞 :-|
@neumisa No jo,koukam že taky máte.Ted se hlavně z Matějem roztrhl pytel 🙂 😃
@ivaneckaaaa s tou partou je to asi jedno, jestli je to holka nebo kluk, já třeba u staršího ani strach nemám, ale mladší to bude takovej živel... to vidím i na těch vejrostcích tady u nás :-| zrovna jsme to nedávno probíraly s holkama u nás v tématu, že kolikrát jsou ty holky v pubertě horší než kluci... taky mám strach, že mi kluci odejdou, ale zas si říkám, že dneska je taková doba, že by mi do světa vyletěl jak kluk tak i holka 😞 co by si na malým městě počali...
@panterka to je fakt,ale u toho kluka se přece jenom víc předpokládá.Ale i holka se může "zvrtnout" :-p A do světa at se podívají apoznají to mi tak nevadí.Já to spíš myslela tak,že až bude mít svoji rodinu-spíš bude na druhy straně.Já to vidím u sebe.Co jsou kluci,jsme si s mamkou tak nějak blíž a manžel když je v práci/dělá 12cky/Jsme tam často.Ale i když doma je chodíme spíš k našim.Kuba je na dědovi pověšeny.Mají stejnou vášen pro vlačky 🙂 😃
...tak tedy nevím.....ty dvě naše cácory tíhnou i na tatínka a někdy že dost......říkám si človek je s nima celý den a pak přijede tatí a já neexistuji 😃 😃 brala bych kloučka,který by tíhnul k mamí 😃
Naštěstí ani jedna není zavislák na mě......ale ta starší to je drak,hyperaktivní,nevím co budeme dělat v pubertě :-|
Naštěstí ani jedna není zavislák na mě......ale ta starší to je drak,hyperaktivní,nevím co budeme dělat v pubertě :-|
@ivaneckaaaa no, já se přiznám, že u nás je to taky klasika... jako holka tíhnu ke svojí mamce a ke tchýni fakt nee :-N zase si říkám, že si z toho musím vzít ponaučení a nebýt taková jako ona, prostě být jiná a třeba to bude fajn 😃 taky mě utěšuje, že v mým okolí je dost případů, kdy si snachy s tchýněma fakt dobře rozumí 😉 ale fakt kdoví, co bude... jsem ráda, že mám zdravý děti a že je vůbec mám |-|
@rezik přesně, myslím si, že půjdou za prací do velkýho města... začne to studiema a myslím, že tam už pak zůstanou... oni nebudou takový peciválové jako já, já bych se totiž z Krumlova nikdy neodstěhovala...
@rezik přesně, myslím si, že půjdou za prací do velkýho města... začne to studiema a myslím, že tam už pak zůstanou... oni nebudou takový peciválové jako já, já bych se totiž z Krumlova nikdy neodstěhovala...
Holky, nezlobte se na mě, ale dost mě děsí, jaký množství vás se tady "vyrovnává" s tím, že má zase kluka. Blbý je, jak si málo z nás uvědomuje, jaký štěstí je mít zdravý dítě. V mojí profesi se denně setkávám s tolika těžce postiženýma dětma a hlavně s jejich někdy více - jindy méně statečnýma rodičema. V těhle případech se skutečně dá mluvit o nějakém "vyrovnávání se".
Nesypte se z toho, že to zase není holčička a buˇˇdte rádi, že nám ty chlapiska rostou jak z vody 😉
Taky mám dva kluky a taky jsem si ve skrytu duše přála holčičku. Teď si ale užívám, jak se k sobě kluci mají a jak ten starší plánuje, co bude s mladším vyvádět 😉
Zrovna jsem šla z ložnice a ten pohled byl krásnej - starší prďola chrní přitulenej v naší posteli k manželovi a mladší oddychuje vedle v postýlce. A já si jenom říkám, jaký to mám obrovský štěstí!
Nesypte se z toho, že to zase není holčička a buˇˇdte rádi, že nám ty chlapiska rostou jak z vody 😉
Taky mám dva kluky a taky jsem si ve skrytu duše přála holčičku. Teď si ale užívám, jak se k sobě kluci mají a jak ten starší plánuje, co bude s mladším vyvádět 😉
Zrovna jsem šla z ložnice a ten pohled byl krásnej - starší prďola chrní přitulenej v naší posteli k manželovi a mladší oddychuje vedle v postýlce. A já si jenom říkám, jaký to mám obrovský štěstí!
Začni psát odpověď...

Odešli