Holky womenszonky. Jste tady?
Tak ahoj holky, doufám že se takhle můžeme lépe scházet. a že se nás tu sejde více, jako zlatka petulka aspol. 🙂
zlatko tak ještě vydrž pár dní, budeme držet palečky. A neobjednala si se k dr? co by ti na to řekl on. Hod nám sem ještě grafík, at tě můžem sledovat.
Někde jsem dneska četla že pokud ti po ovulce neklesne teplota ani 18 den, nepotřebuješ testy a jsi těhotná.
Moc bych ti to přála. Ted jsme se tu začali tak pěkně rozrůstat
Někde jsem dneska četla že pokud ti po ovulce neklesne teplota ani 18 den, nepotřebuješ testy a jsi těhotná.
Moc bych ti to přála. Ted jsme se tu začali tak pěkně rozrůstat
jj graf pošlu.dr.má tento týden dovču pak tam zajdu,no stejně není co ztratit jen se teda natahuje čas pro další MS.ale co už.jj to jsi asi četla na WZ,Petka to tam dávala pro jednu holčinu a už i dřív mi to tam psaly.
http://www.womenzone.cz/app/temperaturegraph.as...
http://www.womenzone.cz/app/temperaturegraph.as...
panebože, člověk jsi jde lehnout a tady se dějí věci 😃 😃 😃 😃
em - to je vážně super, mamino 😃 😃 😃 😃 gratuluju
jj pocity, člověk pořád na to čeka a když to tam je, tak nemuže uvěřit, ja se klepala taky jako blazen, manža se mi smal
ja taky nechci od vás odejít
Jsem se koukala na ty těhu stranky no jo ja to ale poslední MS brát nemůžu
em - to je vážně super, mamino 😃 😃 😃 😃 gratuluju
jj pocity, člověk pořád na to čeka a když to tam je, tak nemuže uvěřit, ja se klepala taky jako blazen, manža se mi smal
ja taky nechci od vás odejít
Jsem se koukala na ty těhu stranky no jo ja to ale poslední MS brát nemůžu
tak jsem tu,sehnala jsem kontryhelovy caj, na objednani,zitra ho budu mit.
Jak ho holky pijete? 2x denne bude stacit?jinak silena cena tady!!kolik stoji v Cechach.V lekarne mi nabidli 250gr.
kovik:tak to bude hezkej darek k narozkam🙂
Ja podle cinskeho mam same holky az do listopadu 😃,tak treba do te doby otehotnim
zlatak: jsme se zase minuly....
Jak ho holky pijete? 2x denne bude stacit?jinak silena cena tady!!kolik stoji v Cechach.V lekarne mi nabidli 250gr.
kovik:tak to bude hezkej darek k narozkam🙂
Ja podle cinskeho mam same holky az do listopadu 😃,tak treba do te doby otehotnim
zlatak: jsme se zase minuly....
taky jsem o tom premyslela,ze si reknu kamosce at mi to koupi a posle,ale zase to postovne,takze to pak vyjde asi na stejno,ale chystam se nekdy snad v dubnu domu,tak nakoupim🙂...brachovi se ma ted za 3tydny narodit prvni mimco,tak musim vyrazit je omrknout🙂
cetla jsem, ze ho nekdo pije rano pred snidani,tak nevim,no snad mi bude chutnat🙂 a myslis,ze si tam muzu dat medik? to snad jo ne?
cetla jsem, ze ho nekdo pije rano pred snidani,tak nevim,no snad mi bude chutnat🙂 a myslis,ze si tam muzu dat medik? to snad jo ne?
Začni psát odpověď...

Odešli
únava,brnění prsou,lítost a radost na přeskáčku,hlad a nechut k jídlu...pálení žáhy..
Jen ty testy nic...