Holky womenszonky. Jste tady?
Tak ahoj holky, doufám že se takhle můžeme lépe scházet. a že se nás tu sejde více, jako zlatka petulka aspol. 🙂
to ja byla o vikendu na bruslich a trochu po nakupech. Vcera jsem se necitila moc dobre, tak jsem radsi zasla na kontrolu...videla jsem dve nohy, dve ruce, hlavu i brisko, srdicko a vsechno v poradku 😃 ani jsem nezaregistrovala velikost plodu, jak jsem byla vyjukana. Taky jsem dostala nejaky globule na zavadeni, ze me prej asi trapi infekce 😃 za tyden uz bych mela dostat prukazku..Vcera jsem to mela 9+4 podle UTZ
tak mám hotový tradiční úterní úklid.....někdo gruntuje o víkendu, já zásadně v úterý, kdy si babička vezme malou na prochajdu a já řádím....takže mám vyluxováno, vytřeno, umytý nádobí, vytřídila jsem Týny oblečení po zimě a to, co je jí už malý, a dala jsem jí na balkon koberec, protože je tam pečená vařená, co se udělalo hezky, a když jsem dneska viděla, v jakým stavu měla oblečení, tak jsem jí tam frkla koberec
nick........ věk.......snažení od......DC.......poslední cyklus....... Počet dětí......graf
zlatarx.....32..........12/09..........48DC..........43.........................1CH...............
lencza.....31..........12/09..........21DC.........31-49.....................1D..... http://www.fertilityfriend.com/home/1948c0
petulka.................____............17DC.........____.......................___................
vcelka......23...........1/10...........16DC.........37-45-26................___.... http://www.fertilityfriend.com/home/2cd29a
Paja28....29...........7/09............14DC.........30-34-29.................___.................
pipacek...28...........___.............___........._______..................___................
jelly..........31...........9/09............___........._______....................___................
Ilo79........30..........1/10.............___........._______....................___................
Lucie222..30.........____............___........._______..................___................
nick..........věk.....Snažení od.......Našla //..........TT...............pohlaví.........počet dětí........TP
beatka.......25..........___............________..........30.................CH.................1 CH........10.7.2010
Kovik.........24..........5/09............6.3(43DC).........12...................N..................1 CH........ 11/2010
Emera.......25..........9/09............9.3.(32DC).........12..................N...................1 D..........
Lexie.........30..........___.............________..........12...................N...................___.........
dostoj........__..........___.............________..........10...................N.................1 CH........11/2010
zlatarx.....32..........12/09..........48DC..........43.........................1CH...............
lencza.....31..........12/09..........21DC.........31-49.....................1D..... http://www.fertilityfriend.com/home/1948c0
petulka.................____............17DC.........____.......................___................
vcelka......23...........1/10...........16DC.........37-45-26................___.... http://www.fertilityfriend.com/home/2cd29a
Paja28....29...........7/09............14DC.........30-34-29.................___.................
pipacek...28...........___.............___........._______..................___................
jelly..........31...........9/09............___........._______....................___................
Ilo79........30..........1/10.............___........._______....................___................
Lucie222..30.........____............___........._______..................___................
nick..........věk.....Snažení od.......Našla //..........TT...............pohlaví.........počet dětí........TP
beatka.......25..........___............________..........30.................CH.................1 CH........10.7.2010
Kovik.........24..........5/09............6.3(43DC).........12...................N..................1 CH........ 11/2010
Emera.......25..........9/09............9.3.(32DC).........12..................N...................1 D..........
Lexie.........30..........___.............________..........12...................N...................___.........
dostoj........__..........___.............________..........10...................N.................1 CH........11/2010
Pájo chystala bych, ale zatím není s kým....a navíc mi včera manža oznámil, že zřejmě opět pojede víkend, tak jsem byla fakt nadšená, no dozví se to až v pátek......k tomu, co jsem psala v pondělí, jak jsme se chytli kvůli mladýmu, přispělo taky to, že jsme nebyli snad chvíli sami, kdy bysme si mohli užít jeden druhýho, já mu nechci bránit v tom, aby se s klukem viděl, ale když přijede po 14 dnech domů, tak bych s ním ráda strávila chvíli času...takhle přijel v pátek v 8 večer, najed se, byl unavenej, tak šel spát kolem půl 11, v sobotu jsme jeli na chalupu, kde jsme byli celý den, Jenda u nás spal, takže taky nic nebylo, no a odevzdávali jsme ho prarodičům ve 2 odpoledne, jeli jsme k našim na chatu a v 6 večer už jel zase zpátky do Prahy, prostě děs běs
tak snad přijede zítra odpoledne, jsem mu říkala včera, že nemá ani tolik věcí na převlečení, aby tam byl 14 dní, tak ať ho kouká šéf poslat na chvíli domů, aby si je vzal
tak snad přijede zítra odpoledne, jsem mu říkala včera, že nemá ani tolik věcí na převlečení, aby tam byl 14 dní, tak ať ho kouká šéf poslat na chvíli domů, aby si je vzal
Hm Leni, to je šílené, na chvilku přijede a abyste se na sebe jenom dívali, co? ]-( Já bych teda vybuchla zaručeně, mně stačí, že ten můj spí, když se SPANÍ vůbec NEHODÍ a to ho mám doma každý den...ale fakt je to jak na potvoru...ať si spí třeba celý měsíc, ale v dané dny prostě MUSÍ být použitelný!!!!!
Ale s tím oblečením jsi to řekla správně!!! 😃 Tak snad si dojede aspoň pro pár věcí a ty toho využiješ!!! :-N
Ale s tím oblečením jsi to řekla správně!!! 😃 Tak snad si dojede aspoň pro pár věcí a ty toho využiješ!!! :-N
Začni psát odpověď...

Odešli
http://www.basketst.cz/stranka/volte-nejlepsi-h...