Léčba Clostilbegytem IV. a // pro všechny. Přidej se.
Clostilky, začínáme v nové diskuzi, tak nám přeju, ať jsme všechny brzo těhulky x-)

•
30. čer 2009jj neni to žádná sranda..Já sem zvědavá sama na sebe pokud půjdu na laparku..druhá v pořadí..už ted mám bobky :-|
0
Holky já jsem byla na laparce při tom, když se chtěli mrknout do břicha, jestli je vše O.K (bylo mi furt blbě) a vzali mi zrovna i slepák a na té koze jsem si to užila 2x :-p v narkóze.. Poprvé když mi operovali čípek a podruhé při cystoskopii.. Po tom slepáku jsem blila 3 dny a říkala jsem si, že narkózu už nikdy, ale podruhé věděli, že na ni blbě reaguju a fakt hlídali dávku, takže dobré a potřetí mi anestezioložka říkala, že tam přidala do té kapačky něco proti blití a fakt - hodinu po probuzení jsem šla domů a doma jsem byla hned akční - vůbec mi nic nebylo.
jaspi, stretla som sa uz aj s takym davkovanim. i ked najbeznejsie je 5-9 DC. neviem, preco niekto berie skor / malo. mozno ti netreba rast folikulov tolko stimulovat.
kamci, nechces si spravit graf na FF? alebo neda sa ten tvoj poslat? nejako.
mam pocit, ze ty uz si po ovulke - kvoli tej teplote. a dnes uz nemusis testovat, aspon si usetris test. x-)
kamci, nechces si spravit graf na FF? alebo neda sa ten tvoj poslat? nejako.
mam pocit, ze ty uz si po ovulke - kvoli tej teplote. a dnes uz nemusis testovat, aspon si usetris test. x-)
Mám dojem, že to tak mám napsané na krabičce z lékárny, ale že to tak napsala i ta doktorka.. Asi jí zítra radší brnknu.. Než to napsala, tak dělala i folikulometrii a říkala, že napravo je 1 folík a na levo pár malých.. Ale jak byl velký to nevím.. Radši se jí fakt zeptám, ať to neberu blbě..
holky,na koze se to dela proto,protoze pred samotnou laparo se provadi jeste hysteroskopie.Coz je prohlidnuti delohy ze zdola za pouziti prosvetlujici latky.A navic pri zjistovani pruchodnosti vejcovodu se koukaji spodem,jestli ta barevna tekutina prosla spravnymy otvory.
Co se tyce holeni,je lepsi,celkove,protoze v pripade vetsich srustu muzou porusit strevo a tak se neda operovat laparoskopem,ale musi te riznout.Nebudou se pak muset zdrzovat holenim.Nekde to dokonce vyzaduji.A plyn se pousti do briska,ne spodem.Je to proto,aby organy nelezely na sobe a ini tak meli vice miste.
Co se tyce holeni,je lepsi,celkove,protoze v pripade vetsich srustu muzou porusit strevo a tak se neda operovat laparoskopem,ale musi te riznout.Nebudou se pak muset zdrzovat holenim.Nekde to dokonce vyzaduji.A plyn se pousti do briska,ne spodem.Je to proto,aby organy nelezely na sobe a ini tak meli vice miste.
kamci, ved vravim, ze si uz po. ci? co nechapes?
teplota vystupi po ovulke, vdaka progesteronu, ktory tvori zlte telierko (vlastne prasknuty folikul).
ak sa vam chce, dnes to este poistite, najlepsie cim skor. vajko je po ovulke oplodneniaschopne este 12 -24 hodin. 😉
dasa, ale hysteroskop. nerobia predsa bezne, nie? tak ja idem na laparku, nie na HSK :-S
teplota vystupi po ovulke, vdaka progesteronu, ktory tvori zlte telierko (vlastne prasknuty folikul).
ak sa vam chce, dnes to este poistite, najlepsie cim skor. vajko je po ovulke oplodneniaschopne este 12 -24 hodin. 😉
dasa, ale hysteroskop. nerobia predsa bezne, nie? tak ja idem na laparku, nie na HSK :-S
To já už vypadám🙂bohužel,nikdy jsem akné neměla, kdyžtak jen fakt malinko, ale to co se mi udělalo tento první cyklus s clost.to už je moc😞uplně mě to až bolí, a každý den přibude něco nového, a o mastných vlasech a pleti ani nemluvím, chjo co člověk všechno nemusí vydržet, co?Kéž by to aspon k nečemu bylo. Dělala jsem si ted test a čárka se mi zdá zase o něco silnější, tak že by fakt ovu nakonec ještě přišla..i když to vypadá tak na 20 DC tak aspon že bude
Začni psát odpověď...

Odešli