Léčba Clostilbegytem IV. a // pro všechny. Přidej se.
Clostilky, začínáme v nové diskuzi, tak nám přeju, ať jsme všechny brzo těhulky x-)
ahoj jaspi, nie, ešte som testovala, mám trochu strach :-| dnes ma už začali aj prsia pobolievať, tak možno ma zasa čaká červená :-| včera som dobrala duphaston, nevieš, do koľkých dní od dobratia by mala mrcha doraziť? ja rozmýšľam, že testnem v stredu, to budem 13DPO, čo myslíš?
weri děkuju za info, to mě uklidnilo, protože já furt pozoruju, jestli náhodou ten "správný" výtok nepřijde :-N
neli: máme teď grafík téměř stejný, taky mi dnes o stupeň teplotky poklesla, tak jsem ani netestila...:http://www.fertilityfriend.com/hom...
jinak dobré ráno všem, dnes tu asi moc nebudu, nabitý program, možná se mi podaří odpoledne. A na té akci si dám max 3 decky vína, slyšela jsem, že ze začátku není plod spojen s tělem matky, takže trocha alkoholu před příchodem oček. MS prý neublíží... Aspoň se právě lidi nebudou blbě ptát, jak jsi říkala. Když mě uvidí aspoň se sklenkou 🙂
neli: máme teď grafík téměř stejný, taky mi dnes o stupeň teplotky poklesla, tak jsem ani netestila...:http://www.fertilityfriend.com/hom...
jinak dobré ráno všem, dnes tu asi moc nebudu, nabitý program, možná se mi podaří odpoledne. A na té akci si dám max 3 decky vína, slyšela jsem, že ze začátku není plod spojen s tělem matky, takže trocha alkoholu před příchodem oček. MS prý neublíží... Aspoň se právě lidi nebudou blbě ptát, jak jsi říkala. Když mě uvidí aspoň se sklenkou 🙂
Dasi: FF to počítá nějak tak, že máš snad 3 dny s nižší teplotou následované třemi dny s vyšší teplotou a pak vyznačí ovu. Pokud jsi ale měla pregnyl, tak to, co ti vyznačí FF, není směrodatné, nemusí to být pravda, ten 1-denní rozdál tam být může. Já třeba nevím přesně, jsem-li 11 DPO nebo 10 DPO, protože nevím přesně, kdy mi Pregnyl vyvolal ovu. Ovu nemusí být s pregnylem vždy v den nejnižší BT...
tak krásný den kočky! 😃
tak krásný den kočky! 😃
Bobi já myslím, že už by tam stínek být mohl.. Tys byla ještě dřív na IUI než mimi ne? A ta už testila a má tam //..
U mě nového nic moc.. Těším se na vánoce, že nebudu muset vstávat a jít do té zimy.. A pak ta laparka no.. Clostil už jsem dobrala, teď jen počkáme na MS a bude se řešit ta laparka..
U mě nového nic moc.. Těším se na vánoce, že nebudu muset vstávat a jít do té zimy.. A pak ta laparka no.. Clostil už jsem dobrala, teď jen počkáme na MS a bude se řešit ta laparka..
dud...............nejsem z toho moc chytra,ale ja jsem nemela pregnyl.ovu bolesti jsem silene pocitovala ve stredu vecer,ve ctvrtek rano to doznivalo.prikladam graf
http://www.fertilityfriend.com/home/2abe9e
http://www.fertilityfriend.com/home/2abe9e
bobi,tak to jsme na tom stejne,s tim testovanim.me taky po testu dorazila mrcha.a tak jsem si rekla,ze testovat nebudu.ale tento posledni stimulovany cyklus udelam vyjimku,MS necekam na stedry den.
mimina ma //,jsou celkem silne,tak to urcite dopadlo podle jejiho ocekavani.hezka dalnice.u tebe uz by to slo taky videt.ty nas ale napinas.jeste ze uz je zitra streda.moc ti drzim palecky.ted se na pul hodky vzdalim.pak vas doctu a musim do prace.zatim papa
mimina ma //,jsou celkem silne,tak to urcite dopadlo podle jejiho ocekavani.hezka dalnice.u tebe uz by to slo taky videt.ty nas ale napinas.jeste ze uz je zitra streda.moc ti drzim palecky.ted se na pul hodky vzdalim.pak vas doctu a musim do prace.zatim papa
me bylo receno........po laparce je nejvetsi sance prvni tri mesice na otehotneni.Je dobre otehotnet do pul roku,coz vetsine to taky tak vyslo.ja jsem to propasla,laparku mi delali v dubnu,prvni ms jsem dostala presne 28 dni po zakroku.takze ted uz bych mela teoreticky otehotnet.Byly by to krasne vanoce 😉
ahoj bambulky,som len na skok,dnes sa chystáme na velké vianočné nákupy 🙂
dáši dakujem zajtra ocikám znova a napíšem x-)
bobi do stredy si umačkám palce 😉
a čo jane?
weruš môj graf je tento mesiac celkom des bes,ja som vôbec neverila.....no čo ak to je bábo tak bude ladoví medvedík 😃
dáši dakujem zajtra ocikám znova a napíšem x-)
bobi do stredy si umačkám palce 😉
a čo jane?
weruš môj graf je tento mesiac celkom des bes,ja som vôbec neverila.....no čo ak to je bábo tak bude ladoví medvedík 😃
Začni psát odpověď...

Odešli
A co ty, testilas?