"Perly" našich dětiček, vaše trapasy a zážitky
Ahoj maminy, založila jsem toto téma, abychom se trochu spolkečně pobavily.Určitě vy co máte už trošku starší dětičky tak vám připavila nejdednu krušnou chvilku, nebo nějakej menší trapásek v krámu nebo před rodičema, babičkama atd.
například má tříletá dcera je na to expert, když mi v krámu, kde byla pokladní s problematockou pletí pokud možno co nejvíc nahlas sdělovala "jé mami koukej paní má pupínky!....a spousty spousty jiných zážitků. tak jestli něco podobného máte doma nebo někoho znáte, tak sem nějakou příhodu písněte at se zasmějem
například má tříletá dcera je na to expert, když mi v krámu, kde byla pokladní s problematockou pletí pokud možno co nejvíc nahlas sdělovala "jé mami koukej paní má pupínky!....a spousty spousty jiných zážitků. tak jestli něco podobného máte doma nebo někoho znáte, tak sem nějakou příhodu písněte at se zasmějem

•
12. říj 2007teda baby,ale som sa paradne zasmiala,moja mala si pyta cukriky: koko ti-spojte si to/preklad:cukrik mne/,
0
este za slobodna som ucila svoje krsna kadejake hluposti,ako napr.Prostrednikom s i natiahnut spodne ocne viecko a zahlasit /s prepacenim/ vyser si oko,strasne sa mu to pacilo.Jeho mama mu pohrozila,ze ak neprestane tak zavola jeziskovi /boli vianoce/ aby prisiel po jeho byciklik.Maly vykukol spoza dveri:vyser si oko.Teraz cakam,ze mi to jeho otec vrati na mojich detoch,on to slubil.
Ahoj,
tak máme další perlu 😃
Kristinka dostala velkého plyšového soba 🙂
A začala ukazovat na očíčka- říkám ano to je oko
začala ukazovat na nos-říkám ano to je nos
začala ukazovat na parohy a to nezná :-N - to jsou parohy 😉
a malá na to Táta
-no začala jsem se řechtat, ale manžel ne :-o měl asi pocit, že to dítě ví víc 😃 , každopádně, když jsem to vyprávěla kamarádkám, tak se tvářil, že se ho to netýká 😎
tak máme další perlu 😃
Kristinka dostala velkého plyšového soba 🙂
A začala ukazovat na očíčka- říkám ano to je oko
začala ukazovat na nos-říkám ano to je nos
začala ukazovat na parohy a to nezná :-N - to jsou parohy 😉
a malá na to Táta
-no začala jsem se řechtat, ale manžel ne :-o měl asi pocit, že to dítě ví víc 😃 , každopádně, když jsem to vyprávěla kamarádkám, tak se tvářil, že se ho to netýká 😎
no moj maly bol dnes velmi zlaty... papali sme brumika {bababa} a drzal v rucke lopatku {aba} zaspinenu od cokolady {bakaba}a prisiel domov tatko a chcel mu povedat ze papa brumika a ze ma spinavu lopatku tak povedal bababaababakaba taky bol smiesny, ako nejake zaklinadlo keby hovoril...my sme sa smialy a on chudatko nechapal... 😃
môj malý bol dnes taký zlatý, hovoril mi maminka neplač, už som tu 😃 strašne milé to bolo, bola som preč a on mrnkal, že chce byť so mnou, tak mu moja mama povedala, že nemá plakať, že prídem a ked som prišla, tak mi toto povedal
inak s tym pivom, to tiez rad pouziva, chodievaju s dedom na pivo a ked ideme k nasim, tak uz pri krcme krici, ideme na pivo... ked vidi niekde v obchode plagat s pivom, tak krici pivo pivo, minule tak cakali v obchode s kamaratom a prekrikovali sa, kto bude pit pivo 😃
inak s tym pivom, to tiez rad pouziva, chodievaju s dedom na pivo a ked ideme k nasim, tak uz pri krcme krici, ideme na pivo... ked vidi niekde v obchode plagat s pivom, tak krici pivo pivo, minule tak cakali v obchode s kamaratom a prekrikovali sa, kto bude pit pivo 😃
🙂... babka - mamka dnes urobila vyborny "nakupovy rohlik!" - rozumej "rohlikovy nakyp" - zemlovku. 😉
certica - tvoj maly uz vie nemecky? curven - nie je zakruta? 😃
certica - tvoj maly uz vie nemecky? curven - nie je zakruta? 😃
byli jsme v neděli u našich a můj 2letý prcek měl mamky kapesníky a hrál si s nima,mamka si od něj jeden vzala a říká "děkuju" a malej se na ní podíval,vyndal si taky jeden a říká "já taky děkuju " 😃 😃 to mám slušně vychované dítě co :-N 😃 😃
moj 5 rocny bratrancek sa ma pyta.. a vaneska - moja vtedy 4.mesacna dcera - .. ona papa meso? hovorim mu.. nie adamko.. ona len mliecko. A on mi na to: ani ja nejem meso, ja som vegetarian.. Pytam sa ho preco a on mi na to: no ked vidim tie sliepky ako sa v h....ch valaju tak mam dost... 😃
tak moj maly sa konecne pusta do rozpravania,i ked este len slova,a takto som cistila zemiaky a mu ho hovorim,povedz zemiak,a takto som to zopakovala asi 3 krat a maly sa na mna pozrel a hovori ,,fucking,,!! a potom velky usklab =-) :-x vsetko povie skomolene ,ale toto sa mu fakt podarilo,potom som ho asi tyzden nepocula nic take povedat az dnes ,....som mu pribijala klince na obrazky v izbe a on si tiez klepkal ocovim naradim a pritom si par krat povedal to slavne ,,fucking ,,
sunny to potesi.moj syn priniesol v troch r. zo skolky skurv......c a zahlasil to na maminho psa ta sa vsak vynasla a hovori no je to skrucanec lebo sa stale vrti tak sme si vydychli a tym to skoncilo.druhe bolo pred rokom pocul na zastavke autb. taku "slusnu" zensku vykrikovat jeb..m a maly na celu zastavku vykrikoval co je jeb..m?????a ja nic to si zle pocul to povedala jeden nie dobre som pocul hadal sa on.tak som to vzdala.vsetci sa na tom dobre zabavali az na mna :-S
dobrý večer,
nově jsem se přihlásila a chtěla bych přidat taky nějakou perličku. :-N Máme tříletou holčinu a dneska, když šla spinkat (při usínání ji pouštíme pohádky na poslouchání) si pustila pohádky i s písničkama a začala zpívat, když přišel na ni tatka a říkal - už bys měla spinkat tak reakce byla: Už nebudu křičet a budu zpívat. x-) x-)
nově jsem se přihlásila a chtěla bych přidat taky nějakou perličku. :-N Máme tříletou holčinu a dneska, když šla spinkat (při usínání ji pouštíme pohádky na poslouchání) si pustila pohádky i s písničkama a začala zpívat, když přišel na ni tatka a říkal - už bys měla spinkat tak reakce byla: Už nebudu křičet a budu zpívat. x-) x-)
Začni psát odpověď...

Odešli