Přes týden bez taťky 😞 Máte to některá?
Ahoj maminky,těhulky i snažilky,máte to některá taky tak? V pondělí odjezd,v pátek příjezd 😞 Jak je venku ošklivo,sedím doma a nemám si s kým popovídat.Přidá se některá 🙂 .............. doufám 🙂
já miluju strepsyls med a citrón
u nás někdy spí celou noc,nebo se jenom jednou vzbudí na flašku,ale poslední dny je snad dvacetkrát vzhůru a vstává kolem pátý,dnes o půl-nejdýl vydrží do šesti ]-(
jinak mě vytočila Sára nejenže si nevzala připravený tepláky na tělák,ale ani neudělala matiku,co měla dělat za pátek-takže jdu pro ní po obědě a bude mít veselé odpoledne-úklid pokojíčku,příprava do školy,čtení malému atd. 😉
u nás někdy spí celou noc,nebo se jenom jednou vzbudí na flašku,ale poslední dny je snad dvacetkrát vzhůru a vstává kolem pátý,dnes o půl-nejdýl vydrží do šesti ]-(
jinak mě vytočila Sára nejenže si nevzala připravený tepláky na tělák,ale ani neudělala matiku,co měla dělat za pátek-takže jdu pro ní po obědě a bude mít veselé odpoledne-úklid pokojíčku,příprava do školy,čtení malému atd. 😉
Ahoj holky, tak u nás noc nic moc. Malej se celou noc dávil kašlem a pořád cestoval v postýlce, takže jsme se nevyspali dobře ani jeden. V šest už na mě koukal, oči jak baterky a chtěl vztávat. U nás zatím neprší, ale dost tam fučí, takže šála to zase jistí 😉
Sebi, tak to bude mít hotový galeje 😃 😃 😃
Liduš s tím spaním to už bude jenom lepší a lepší. Akorát jak se ti přestane budit, tak ti možná bude o trošku dřív vztávat. Tak to alespoň bylo u nás. Když se v noci budil, tak vztával v sedm-v půl osmý. Teď tak v půl sedmý
Sebi, tak to bude mít hotový galeje 😃 😃 😃
Liduš s tím spaním to už bude jenom lepší a lepší. Akorát jak se ti přestane budit, tak ti možná bude o trošku dřív vztávat. Tak to alespoň bylo u nás. Když se v noci budil, tak vztával v sedm-v půl osmý. Teď tak v půl sedmý
Začni psát odpověď...

Odešli
Lamarika-docela bych váhala,že malý nebude chtít jezdit,Sára šla ve dvou a půl z golfáčů a moc jí to chybělo,dokonce ještě ve čtyřech vlezla kámošce do kočáru a nechala se povozit.I když vyjímky jsou...