Přes týden bez taťky 😞 Máte to některá?
Ahoj maminky,těhulky i snažilky,máte to některá taky tak? V pondělí odjezd,v pátek příjezd 😞 Jak je venku ošklivo,sedím doma a nemám si s kým popovídat.Přidá se některá 🙂 .............. doufám 🙂

•
11. kvě 2010já budu mít mateřskou až koncem měsíce
0
pravdu jsem řekla,že je sníh 🙂 já to nahlásila jen kolegyni a ta řekla šéfovi,že si beru dovču,měli jsme dost volný pracovní režim a vedoucí se nestaral,jestli jsme v práci nebo ne,hlavně že tam jedna z nás byla a práce byla hotová 🙂 škoda,že se tam už asi nevrátím :-| tohle mi fakt vyhovovalo
autobus jezdil v půl pátý - to pro lidi co dojížděli za prací na šestou hodinu,to jsem teda nevstávala a pak v sedm - a ten byl narvanej dětma ze tří vesnic a pak to jelo až ve dvanáct a to už nemá cenu jezdit do práce 😃 a taky se stalo,že nic nejelo - bus se porouchal,náhradní neposlali,asi se to nevyplatilo 8-(
autobus jezdil v půl pátý - to pro lidi co dojížděli za prací na šestou hodinu,to jsem teda nevstávala a pak v sedm - a ten byl narvanej dětma ze tří vesnic a pak to jelo až ve dvanáct a to už nemá cenu jezdit do práce 😃 a taky se stalo,že nic nejelo - bus se porouchal,náhradní neposlali,asi se to nevyplatilo 8-(
no tak u mě by ses za břicho popadala 😃 když jsme dělali dřevo,tak manža řezal a já s kolečkem pěkně takovej kus do kůlny a normálně se mi smáli dva sousedi,právě že oni taky: ty něco děláš,poprvý v životě co? :-p 😃 já z toho byla nervozní,že se mi smějou a dřevo mi padalo na všechny strany :-p takže jsem jim akorát potvrdila,že jsem střevo ]-(
Tady zatím nic,ale tlak je tam hroznej,musela jsem si udělat kafe nebo bych usnula vestoje.Taky jsem zjistila,že myčku nikdo nevyndal-mám na mysli kocour nebo Sára,tak jsem na ní musela jít já. 8-(
Jinak ke knihomolům se můžu taky smělě přihlásit,MM říká,že jsem se s knížkou v ruce snad už narodila 😃
Jinak ke knihomolům se můžu taky smělě přihlásit,MM říká,že jsem se s knížkou v ruce snad už narodila 😃
http://www.mall.cz/domecky/mga-magicky-domecek-...
to je hezký domeček i se zvonkem 🙂
to je hezký domeček i se zvonkem 🙂
Začni psát odpověď...

Odešli