Snažilky Na koníka
Všechny zdravím a vítám v dalším pokračování úspěšného tématu !!!
Pevně věřím, že už nám snažilkám ta SEDMIČKA přinese štěstí a že budeme mít svá vysněná miminka u sebe, nebo alespoň v bříšku.
Snažilkám přeji, aby se co nejdříve zadařilo!!!
Těhulkám pohodové a bezproblémové porody!!!
Maminkám hodná a spokojená dítka, a kdo ví, možná další těhulkování!!!
Pevně věřím, že už nám snažilkám ta SEDMIČKA přinese štěstí a že budeme mít svá vysněná miminka u sebe, nebo alespoň v bříšku.
Snažilkám přeji, aby se co nejdříve zadařilo!!!
Těhulkám pohodové a bezproblémové porody!!!
Maminkám hodná a spokojená dítka, a kdo ví, možná další těhulkování!!!

•
4. čer 2009To jsem zjistla na lednu....ona k nám tady ze začátku chodila...ten prcek má 660g =-) =-)
0
Markét fakt =-) =-) =-) pamatuju... to jim moc držím palečky, myslím měla dva potraty už nějak kolem 20. týdne dost pozdě |-| a teď tohle, snad bude mimi v pořádku, to je ale fakt maličkatej |-|
holky normálně u nás večer zase řev, tak jsem vytáhla z mrazáku mlíko co jsem předevčírem odstříkala jestli nemá hlad bo co, no vypil asi 40 a pak už nechtěl ]-( no tak jsem si zbytek nalila do cara :-p co no lepší než sojový mlíko 😃 ... no ale stejank řev, tak jsem mu normálně předčítala z životopisu Karla IV. (mám rozečteno) tak po čtvrtý stránce to zalomil 😃 ja se z něj p... přes den tanečky s bongama, večer si vyžaduje odbornou literaturu, to nevím co z toho kluka bude 😃
holky normálně u nás večer zase řev, tak jsem vytáhla z mrazáku mlíko co jsem předevčírem odstříkala jestli nemá hlad bo co, no vypil asi 40 a pak už nechtěl ]-( no tak jsem si zbytek nalila do cara :-p co no lepší než sojový mlíko 😃 ... no ale stejank řev, tak jsem mu normálně předčítala z životopisu Karla IV. (mám rozečteno) tak po čtvrtý stránce to zalomil 😃 ja se z něj p... přes den tanečky s bongama, večer si vyžaduje odbornou literaturu, to nevím co z toho kluka bude 😃
já už bych se k němu ráda přidala, ale drahoušek si odešel do hospody, zapomněl klíče, tak tu na mě bude kdovíkdy zvonit ]-( ]-( ]-( a pro jistotu se mu vybil mobil, my volal od kamaráda
no já musím dokoupit ty dudly, byly tam jen 0-3
to už taky rovnou koupím od toho 6 měsíce
akorát jsem koukala že nedělají na kaši avent
Jiťu ty máš dudl na kaši viď? jak to vypadá? že bych třeba u jednoho z těch dudlíků 0-3 zvětšila ďouru??? =-)
to už taky rovnou koupím od toho 6 měsíce
akorát jsem koukala že nedělají na kaši avent
Jiťu ty máš dudl na kaši viď? jak to vypadá? že bych třeba u jednoho z těch dudlíků 0-3 zvětšila ďouru??? =-)
aha.. tak to pak se podívej na http://www.neplodnost.cz/web/verejnost/
jsou tam všechny cenra (ale teda jen v ČR) a popsaný všechny možný vyšetření
jsou tam všechny cenra (ale teda jen v ČR) a popsaný všechny možný vyšetření
tak to já mám jen avent, akorát mě štve ta kaše no, tak jí bude dostávat lžičkou
tak jsem za stíhačku, volala jsem zpátky tomu kamarádovi, tak prý do jedenácti je doma
mě tu jako necháte samotnou? 😢
kdyby aspoň někde byla ta juliáána abych se měla na co koukat 😃 😃 😃
mě tu jako necháte samotnou? 😢
kdyby aspoň někde byla ta juliáána abych se měla na co koukat 😃 😃 😃
Začni psát odpověď...

Odešli