Snažilky Na koníka
Všechny zdravím a vítám v dalším pokračování úspěšného tématu !!!
Pevně věřím, že už nám snažilkám ta SEDMIČKA přinese štěstí a že budeme mít svá vysněná miminka u sebe, nebo alespoň v bříšku.
Snažilkám přeji, aby se co nejdříve zadařilo!!!
Těhulkám pohodové a bezproblémové porody!!!
Maminkám hodná a spokojená dítka, a kdo ví, možná další těhulkování!!!
Pevně věřím, že už nám snažilkám ta SEDMIČKA přinese štěstí a že budeme mít svá vysněná miminka u sebe, nebo alespoň v bříšku.
Snažilkám přeji, aby se co nejdříve zadařilo!!!
Těhulkám pohodové a bezproblémové porody!!!
Maminkám hodná a spokojená dítka, a kdo ví, možná další těhulkování!!!

•
17. čer 2009Ráno jsem byla píchat kámošce včelku.Pak jsem jela do Hodonína na kafčo.Přijela jsem domů a malá chtěla jet ještě s babičkou do Hodonína nakupovat.tak jsem musela s nima,protože babičkaji sama nechtěla hlídat ve městě.Prošli jsme celé město a pak jeli domů.Aspoň jsem koupila Lucce šaty na svatbu a hlavně flašku od Mam.Oni je totiž přstali vyrábět a jáí jsem s ní byla moc spokojená.Tak měli poslední láhev ve schleckru,tak jsem po ní hned hmátla.Aspoň jedem úlovek.Pak jsem nakoupila ještě kojo čaje.Tak aspoň nějaká úspěšnost. 😉
0
Koukám jak holky dopadly na kontrolách a vidím, že zatím nejsou zpátky 😉
Jsme s Juli na zahradě a já konečně vystrčila ty svoje bílý nohy na slunce 🙂
Žiraf.. tak to jsi měla bezvadný odpoledne!!!! Začínám se těšit, až asi vystřelím z vesnice 😃
Zajdli..ty už se tak nehoň, ať nám neporodíš Lindičku dřív 😉
Jsme s Juli na zahradě a já konečně vystrčila ty svoje bílý nohy na slunce 🙂
Žiraf.. tak to jsi měla bezvadný odpoledne!!!! Začínám se těšit, až asi vystřelím z vesnice 😃
Zajdli..ty už se tak nehoň, ať nám neporodíš Lindičku dřív 😉
hojky, jsme doma....nedočítám, jdeme dělat večeři a pak koupat, kojit ufufuf :-p :-p :-p
Jinak hexa super, dorča jen tak brakla, protivná není, jenom více spavá 🙂 🙂 🙂 no a za 3 týdny nabrala 210g, což je prej na hraně, spíš nic moc, ale byly jsme pochválené a prej od pohledu spokojené miminko, tak se tím nemáme nervačit.Stejně za měsíc najíždíme na ty příkrmy, tak snad bude nabírat tabulkově.
Jinak hexa super, dorča jen tak brakla, protivná není, jenom více spavá 🙂 🙂 🙂 no a za 3 týdny nabrala 210g, což je prej na hraně, spíš nic moc, ale byly jsme pochválené a prej od pohledu spokojené miminko, tak se tím nemáme nervačit.Stejně za měsíc najíždíme na ty příkrmy, tak snad bude nabírat tabulkově.
Aloha....markét.. však až začnou mrkvičky a pořádný kašičky.. tak to půjde nahoru, neboj!! Dorča chce být zkrátka modelka
týjovka každej měsíc narozeninový dort =-) =-) =-) http://www.modrykonik.cz/album/album.php?vAlbum... já chci takýýýýýýýýýýý :-N
Já mám tesco 20km daleko, ale až pojedu kolem, takje vyzkouším určo 🙂
jinak já z té váky nejsem vůbec zdrblá, kdyby měla dorotka hlad, tak myslím nevydrží 3-4hodiny bez jídla jako teď. dneska teda skoro nejedla vůbec, ale asi tou hexou. Má 37,7 a je v postýlce, snad zabere a zaspí to 🙂
jinak já z té váky nejsem vůbec zdrblá, kdyby měla dorotka hlad, tak myslím nevydrží 3-4hodiny bez jídla jako teď. dneska teda skoro nejedla vůbec, ale asi tou hexou. Má 37,7 a je v postýlce, snad zabere a zaspí to 🙂
Holky a měli jste některá plínky z Rossmana?Já už dlouho jiný nekupuju a za ty roky co používáme plínky,počítám teda i tomíka tak jsou nejlepší ze všech,měli jsme tesco,hugies,pampers a já nevim co všechno.Ty z rossmana používám až ted u adámka a už hooodně dlouho a ještě mi ani jednou neprotekli,v noci nepřebaluju a fakt vydrží.
Začni psát odpověď...

Odešli