Snažilky, těhulky a maminky XL a XXL. Jste tady?
Pro všechny nevěsty XL a XXL, které sem plynule přechází z BeremeSe.cz 😃
Tak kde jste holky?
Tak kde jste holky?
No, tak předpokládám, že první 3-4 týdny po porodu to na výlety nebude 😉
Kdybych rodila třeba v listopadu, tak si přes prosinec, leden, únor, venku moc s kočárkem nezajezdím 😉
No vždyť to říkám, sem blázen 😃 Však ono to ve finále bude úplně jinak...mimčo se mě ptát nebude, kdy bych si to tak představovala 😉
Kdybych rodila třeba v listopadu, tak si přes prosinec, leden, únor, venku moc s kočárkem nezajezdím 😉
No vždyť to říkám, sem blázen 😃 Však ono to ve finále bude úplně jinak...mimčo se mě ptát nebude, kdy bych si to tak představovala 😉
Já jsem počítala, že než otěhotním, bude to trvat tak asi rok. Doktor mi řekl, že teprve když to nejde 1,5 roku, tak to začíná řešit. Takže o nějakém znamení nebo termínu narození jsem vůbec nepřemýšlela 😉 Asi jsem byla "postižená" kamarádkami a kolegyněmi, které měli nebo stále mají problém otěhotnět :-| Asi i to víc jsem pak byla překvapená jak to šlo rychle 🙂
raději jsme nic neplánovali, ale já si v duchu přála, aby to vyšlo na březen - to má moje nej kamarádka a rodiče narozeniny. A proč nej kamarádka? Její zatím jediná dcera se narodila na moje narozeniny 🙂, tak jsem jí to chtěla vrátit. Asi nám to o týden nevyjde 😃 , ale hlavně, aby byl mrňousek zdravé miminko, nic víc si teď nepřeju.
Já jsem to ale hlava děravá, tak pro ty co se neznáme 😃 .
S manžou se snažíme o mimi od začátku července, papám Babyplan a kyselinu listovou. Mě je 27 a manžovi 34. Jinak jsem taky XXL a jediný čeho se na těhotenství hrozim, je aby doktorku neprásklo, až vlezu na váhu 😃 😃 . Jsem už taková od malinka a co člověk nadělá, jedině jít na odsátí tuků, ale to bych jim taky mohla zavařit odsávačku 😃 😃 .
Doufám, že už se u nás brzy mimísek uhnízdí, páč co MS mám depku, že to zase nevyšlo. Ale člověk musí vydržet.
Snažení zdar zdar zdar 😉
S manžou se snažíme o mimi od začátku července, papám Babyplan a kyselinu listovou. Mě je 27 a manžovi 34. Jinak jsem taky XXL a jediný čeho se na těhotenství hrozim, je aby doktorku neprásklo, až vlezu na váhu 😃 😃 . Jsem už taková od malinka a co člověk nadělá, jedině jít na odsátí tuků, ale to bych jim taky mohla zavařit odsávačku 😃 😃 .
Doufám, že už se u nás brzy mimísek uhnízdí, páč co MS mám depku, že to zase nevyšlo. Ale člověk musí vydržet.
Snažení zdar zdar zdar 😉
Ahoj kaculko,
nemusíš se bát, že by doktorku "prásklo" až vlezeš na váhu. Jak se tu už včera psalo, holt jsme holky krev a mlíko = objemově prostornější 😃 Sice jsou určitá rizika, když je těhulka boubelatá, ale snad se to nějak zvládne. 😉
Přeju Vám, aby se mimísek brzo podařil! Zatím se pěkně snažílkujte... 😉 😃
nemusíš se bát, že by doktorku "prásklo" až vlezeš na váhu. Jak se tu už včera psalo, holt jsme holky krev a mlíko = objemově prostornější 😃 Sice jsou určitá rizika, když je těhulka boubelatá, ale snad se to nějak zvládne. 😉
Přeju Vám, aby se mimísek brzo podařil! Zatím se pěkně snažílkujte... 😉 😃
...každopádně se budeme muset hlídat víc než "hubené" těhulky, nemůžeme nabrat k těm našim kilčům ještě dalších 20! 😃 Ale s těmi riziky je to individuální, máme sice větší pravděpodobnost komplikací, ale ty mohou mít i ostatní těhulky. Já doufám, že to nebude tak strašné, hlavně ať je prcek zdravý! Já se uklidňuju tím, že když to zvládlo tolik holek, tak my taky!!! 😉
Začni psát odpověď...

Odešli
a opět souhlas s ka.te1, bez beremese.cz a modréhokoníka si to už nedokážu představit! 😉