Snažilky, těhulky a maminky XL a XXL. Jste tady?
Pro všechny nevěsty XL a XXL, které sem plynule přechází z BeremeSe.cz 😃
Tak kde jste holky?
Tak kde jste holky?

•
27. zář 2006To je super, že jste založily tohle téma, aspoň si tady ověřím to, co mi řekl doktor, že asi jediným problémem, proč nemohu otěhotnět, je moje XXL velikost. Teda napsala jsem to špatně, nechci si to tady potvrzovat, ale samozřejmě vyvracet!!! 😃
0
iza: to je mi moc líto 😞 . Úplně Tě chápu, zklamání je hrozná věc. Ale musíš doufat!! 😉
katy: ahoooooj! 🙂 Vede se mi dobře, jen čekám, jestli dorazí ta mrška MS. Chtěla bych samozřejmě, aby už se neukázala. Ale musím čekat. Jestli to nevyjde, tak budu sice zklamaná, ale tragédie to není. Snažíme se teprve 1. měsíc.
Já taky mizím.... bohužel musím... 😞 ]-(
Mám spoustu práce a šéfík odjel, takže jsem tu zůstala na všechno sama... ach jo 😢
Určitě se tu ještě dneska objevím... papa 🙂
katy: ahoooooj! 🙂 Vede se mi dobře, jen čekám, jestli dorazí ta mrška MS. Chtěla bych samozřejmě, aby už se neukázala. Ale musím čekat. Jestli to nevyjde, tak budu sice zklamaná, ale tragédie to není. Snažíme se teprve 1. měsíc.
Já taky mizím.... bohužel musím... 😞 ]-(
Mám spoustu práce a šéfík odjel, takže jsem tu zůstala na všechno sama... ach jo 😢
Určitě se tu ještě dneska objevím... papa 🙂
Ahoj happykaty, jsem taky XXL, a opravdu si myslím, že to v tom není. My jsme se s přítelem snažili 4 měsíce a pak to vyšlo. I on je XXL. Doktor na mojí váhu neřekl nic, jen že on tu není od toho, aby mě za ní peskoval, ale aby bylo vidět, jak přibírám, jak se tvoří plodová voda atd. Takže jestli není Tvůj doktor magor, tak ... 😃
hanulik: Tohle mi řekl doktor, když byl manžílek na odběru "dětí", jestli jsou v pořádku. Byl to pěkněj magor, na férovku nám řekl, že jsme oba tlustí a že bychom s tím měli něco dělat, jinak že se to těžko povede. Možná že mám od té doby psychický blok a mám zafixováno, že dokud nezhubnu, tak se to nepovede... 😞
kaculka: To víš, že vás budu informovat 😉 Sama jsem na to zvědavá, hlavně mám i docela strach, aby se přece jenom nezjistilo něco, s čím se nebude moc nic dělat 😕
kaculka: To víš, že vás budu informovat 😉 Sama jsem na to zvědavá, hlavně mám i docela strach, aby se přece jenom nezjistilo něco, s čím se nebude moc nic dělat 😕
Ahoj Bambulky. Mam na Vas jednu otazku, prosbu o radu. Patrim tiez medzi moletky (aj ked posledny mesiac na sebe makam). Na bruchu mam dost velke materske znamienko v spodnej casti. A kedze planujeme mimi, neviete mi poradit, ci by sa to znamienko mohlo poskodit pri zvacsovani bruska? Resp. ako by to bolo v pripade cisarskeho rezu. Nemate s tym niekto skusenost? Budem Vam vdacna za radu.
Začni psát odpověď...

Odešli