•
17. říj 2008u nas vsechno, mam desnyho otesanka 😉 nejvic ale jogurt s bananem, bramborova kase, pangasius, testoviny, tvaroh s jahodama, chleba, rohlik, kukuricne krupky a vecerni kasicky. Delam mu k veceri instantni kase, vetsinou od Humana, Sunarka, ale rikam si, jestli uz neni cas davat k veceri neco jineho, do kdy jste davali k veceri kasicky? Matejovi je rok a ctvrt.
0
ahoj..
anka nezje spenat,rybu,zemiak a ryzovy nakyp,ziadnu sunku ci salam..najradsej ma polievky,omacky a lekvarovy chlieb..na veceru som zvikla davat varene-no nie meso aby to nebolo tazke,ale v poslednej dobe ma na veceru uz spomonany lekvarovy chlieb..
anka nezje spenat,rybu,zemiak a ryzovy nakyp,ziadnu sunku ci salam..najradsej ma polievky,omacky a lekvarovy chlieb..na veceru som zvikla davat varene-no nie meso aby to nebolo tazke,ale v poslednej dobe ma na veceru uz spomonany lekvarovy chlieb..
tak moj maly miluje cestoviny s brokolicovo-syrovou omackou a telacim maskom, rajciny a rajcinovu polievku alebo omacku, spenat s vajickom a zemiakmi a dusene masko na zelenine so zemiakmi. Jogurty nejak moc nemusi, ale ked uz, tak jahodove. Z ovocia mu chutia jahody a banany, inac uprednostnuje zeleninu. Lubi surovu mrkvu, uhorku, papriku a uz spominane rajciny.
No a na veceru davam bud od obeda, to ked robim dusene masko, alebo roztek so syrom alebo krupicnu kasu.
No a na veceru davam bud od obeda, to ked robim dusene masko, alebo roztek so syrom alebo krupicnu kasu.
no ja ked rozmyslam tak rozmyslam,ale mne mala ked je hladna tak si pyta kinderku alebo mliecko z flase :-N :-N samozrejme kinderku nedostane a mliecko az vecer a musi sa uspokojit s tym co je navarene...takze ked zje len par lyzic z toho co je navarene tak som spokojna a po celodennom rezime(2x teple,jogurt,cerealie,ovocie)dostane kinderku 😃 😃
kedys to bol jogurt ale uz nie je, uz je to skor napoj a to dzus bez neho ani krok fruit shoot to vyhrava u nho. dalej maly zboznuje tie decke kukuricne chlebiky jablkove medove pomarancove atd tie zje aj na tony tiez ma rad decke keksiky cokoladove, moj maly keksy pre dospelych nechce, som aj rada, kupujem mu iba pre male deticky od 9mesiacov alebo od roka maju vitaminy a su bez umelyn, dalej ma rad croisanty a aby som nezabudla na banany este tie miluje tiez
ahojte, nas maly ma rad vsetko co papa tatino, a hlavne to co este nemoze jest. Minule sa velmi jedoval a nechcel jest svoj chlebik so syrom, lebo tatino mal slaninku a on ju chcel tiez a my sme mu to nedovolili. Preto musi tatino prisposobovat svoj jedalnicek malemu, teda robit si na ranajky a veceru take jedla aby ich mohol jest aj nas Matej.
Tazko mozem vymenovat co je jeho najoblubenejsie jedlo, kazdu chvilku je to nieco ine, ma rad ovocie (vsetko), nesmie byt rozmixovane, zeleninu toleruje, neznasa brokolicu, karfiol, ryzu a vecerne kase (tie sme uz zrusili).
Tazko mozem vymenovat co je jeho najoblubenejsie jedlo, kazdu chvilku je to nieco ine, ma rad ovocie (vsetko), nesmie byt rozmixovane, zeleninu toleruje, neznasa brokolicu, karfiol, ryzu a vecerne kase (tie sme uz zrusili).
madz ja som este nansla ani len naznak po kosticke 😉 a kidiboo moja mala neznasa :-N :-N ale spravne som sa tu docitala,ze kysle uhorky 😃 😃 my sme to prestali normalne jedavat lebo ked sa obedovalo a dali sa uhorky na stol,tak mala dojedla cokolvek a len uhorky dlavila jednu za druhou 😃
este som zabudla,ze maly miluje hrozno,ked ho raz zacne jest, nevie prestat a hranolky tiez, ked ma hranolky tak zje len tie z maso alebo ryby necha tak. ma rad aj spagety,len ked ich je sam, ako vyzera po nich, to si vie asi kazdy predstavit.
Ahoj, my máme nejraději k snídani Nestlé Cini Minis nebo jiné ochucené cereálie, nejlépe když je tam nějaká hračka jako dárek. K obědu kaše s rybou, taky zeleninka, což je docela zvláštní. Na véču si pak dáváme nějaký mléčný výrobek - jogurt, termix, smetánek a oblíbené Cini Minis - když ne cereálie, tak alespoń tyčinku...
ráno miluje křupky s mlékem a kakaem
k obědu těstoviny a bramborovou kaši
vše co je s bramborama miluje knedlíky francouz.brambory chlupaté knedlíky atd.
baští polívky
z masa asi ryby a kuřec.maso
naše Kačenka je dobrý jedlík
jen nechce umělé mléko!!!nikdy ho nepila a už asi nikdy nebude
veškeré ovoce a zeleninu
k obědu těstoviny a bramborovou kaši
vše co je s bramborama miluje knedlíky francouz.brambory chlupaté knedlíky atd.
baští polívky
z masa asi ryby a kuřec.maso
naše Kačenka je dobrý jedlík
jen nechce umělé mléko!!!nikdy ho nepila a už asi nikdy nebude
veškeré ovoce a zeleninu
u nas vedie teraz uhorka - pre uhorku vsetko 😉 a kebyze jej dovolim tak keksy a chrumky - ale tie nekupujeme tak sa drhne uhorkami 😉 a ryzu na akykolvek sposob a zemiaky a ryby
Začni psát odpověď...

Odešli