Dočasný přechod na jinou školu

gabrielafoxy
31. srp 2017

Ahoj , nejprve potřebují radu od učitelů , nejlépe ředitelů do soukrome zprávy ohledně opakování ročníku a pak od někoho kdo ma zkušenosti s přechodem na jinou školu ale jen dočasnou . vysvětlím : Sestra bude nečekaně od patku. počítám na delší dobu v nemocnici , cca měsíc . A ma jenom me a ma dvě děti které musí do školy od září ale jelikož já mám také dítě nemůžu bydlet v Praze ale mám své povinnosti tady od prahy 50km. Všichni jsou na prvním stupni tak se chci zeptat jak to mám udělat se školou ? Mužu je nechat zapsat sem do školy kam chodí moje dítko? Co mám udělat když mám jen dva dny na tohle vše co se tyka zakladky aby vše bylo dobře a šli jako všichni první skolni den ,každopádně sestra půjde bydlet ke me a našla jsem ji byt a děti by na ZŠ už zůstali. Nastesti to berou vše v pohodě a díky bohu stres ohledně te

gabrielafoxy
autor
31. srp 2017

To Situace nemají ale já ano ... Prosím poradte tíži nás čas ,hlavně me . Děkuji !!!!

nelinecka1
31. srp 2017

Zavolejte do obou Základních škol, určitě tam už zaměstnanci jsou a poradí Vám.

morningstar
31. srp 2017

Rikate, ze presup by byl dočasný a o par řádku nize, ze by deti v nove škole už zůstaly...?

hakanka
31. srp 2017

Zavolejte do školy kam chcete přestoupit, zda mají místo. Pokud ano určitě vám poradí jak dál.

gabrielafoxy
autor
31. srp 2017

Omlouvam se , napsala jsem to v rychlosti v autobuse . Zdrejmne na škole zůstanou , byla bych rada ale pokud se sestra vrátí tak ji může ,,rupnout,, a bude hledat jinou ze se ji nebude líbit dost dobra 😀 NJ z Prahy do vesnice , bude to s ni těžké 😀

morningstar
31. srp 2017

@gabrielafoxy Vyřešila bych normálně přestup na školu se kterou bude sestra souhlasit - pravděpodobně pokud nejste nějakým způsobem zplnomocněná, bude přestup muset řešit stejně ona a pokud se v budoucnu rozhodne jinak, zase by děti přestoupily, ale nic takového bych v nové škole neříkala.

hojda
31. srp 2017

Já si pamatuju, že když jsem byla malá, tak když k nám přijela pouť, tak děti kolotočářů chodily ten týden do školy k nám, takže každý týden jiná škola🙂, pokud je ve škole místo, tak by to jít mělo, problém bych viděla jen v té kapacitě.

lotosek
31. srp 2017

Přestup bych řešila, až by byl aktuální. Vždyť lidé se normálně stěhují za prací nebo viz ty děti světských a cirkusáků. Hlavně teď děti někam upíchnout.
Ať to všechno zvládnete! 🌹