Chce jíst jenom zeleninu. Co jí mám vařit?

kadlecova.misa
26. pro 2009

ahoj holky..moje malá, 9m, mi poslední dobu nechce nic jíst..pořád jen zeleninu..do toho ji ještě kojím. Odmítá ovoce, přesnídávky, už i kaše..má ráda jen nesladké veci : kukuřičné křupky, chleba se s kouskem sýru a šunky ,ale hlavně tu zeleninu..co jí mám pořád vařit??

rimmel
26. pro 2009

uvar zeleninu s ovocim. 😉 pripadne jej daj ako "Hracku" do ruku hrozno ci melon ci kusok makkej hrusky

rioko
26. pro 2009

já si myslím že ovoce není tak důležité, buď ráda že jí zeleninu, můžeš jí třeba udělat zeleninovou polévku a přidat těstoviny, udělat nějakou omáčku kde můžeš přidat pro zjemnění MM,neboj ona i to ovoce začne časem jíst

rimmel
26. pro 2009

ja si myslim ze ovocie je dolezite.

kadlecova.misa
autor
26. pro 2009

já to taky nechápu, ovocem jsme začínaly.všechno jí šmakovalo i přesnídávky i kaše..ted ochutná lžicku a semkne pusu a nechce..zase se mi zdá že ta "zelnina" je těžká, že jí z ní bolí bříško a má "prdy"..

julie123
26. pro 2009

Kubik mi taky nechce zadne ovoce, je to asi na nej moc vyrazna chut, silene se sklebi, natahuje na zvraceni. Ja to ale neresim 🙂 Proste nechce tak nechce. Sem rada ze neco vubec ji, dlouho totiz nechtel vubec nic, jen MM.

Ted mame 9m a k obedu jime masozeleninovy prikrm a vecer kasi, jinak jen kojime, pije jen vodu. Myslim, ze to neni treba nejak resit. Kazde dite je jine. Jedno ji vse, druhe skoro nic.... hlavni je, ze leze jak das, krasne stoji apod. Ja taky nejsem zadny jedlik, asi je po me 😉