• Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO
  • Doporučujeme: Beremese.czModrastrecha.cz
  • Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO

Co se surovým ananasem?

5. ledna 2010 
Po Vánocích nám doma zůstaly dva ananasy - jeden jsem koupila hlavně jako dekoraci já a druhý přivezli naši a teď nevím, co s nimi. Máte nějaké tipy? Podotýkám, že čerstvý nemůžu, jsem na něj (jako na spustu čerstvého ovoce) alergická, ale nějaký recept, kde by se tepelně upravil, by se mi hodil (nejlépe oba dva :wink: ) Ve všech receptech se používají kompoty...
4. led 2010 v 16:48  • Odpověz  • To se mi líbí
Já bych ho zkusila nakrájet a povařit (třeba i v páře), a potom použít místo kompotovaného - třeba na piškot a zalít želatinou. Jen bude asi potřeba to víc osladit. :wink: Jinak mě ještě napadá, že by se dal naložit do nějakého alkoholu a udělat z něj bouli. Ale jestli kojíš....
4. led 2010 v 18:59  • Odpověz  • To se mi líbí
autor
No tak to teda jo, to mi ty dva nebudou stačit :grinning: Bezva, díky!
4. led 2010 v 19:20  • Odpověz  • To se mi líbí
skoda ze my sme nemali tento rok ananas, len taku konzervu do sampanskeho a to sme uz zjedli.... :grinning: :grinning:
super receptiky fakt...
5. led 2010 v 19:35  • Odpověz  • To se mi líbí
Tvůj příspěvek