Dobrý den, milé rádkyně,
udělala jsem zase langoše. Mám tyto placky ráda i moje celá rodina, ale už toho tolik nesníme, co předtím. Zbylo mi hodně langošů. Chtěla jsem se zeptat, jestli nemáte některá z vás fígl na zmražení těch zbylých langošů a jak se potom můžou rozmrazit při příští přípravě? Nemám friťák!
Asi to zamrazit jde, když se prodávají mražené - ale jak? Ale jak na to? Děkuji předem za tipy a rady.
Mám je usmažené, to by také mohlo jít nebo ne?
@kacuda jít by to mohlo, jen před vložením do mikrovlnky trochu potřít vodou,aby neseschly. Tak se to dělá i s palacinkama
@amazonkajanik No jo, ale langoše asi být křupavý, to z mikrovlnky půjde těžko.
Jestli jsou uz usmazeny tak vyhodit..bude to hnus at to ohrejes jak to ohrejes. Fakt to chce dosmazit.
@barumat
ja bych tohle v domacich podminkach nedelala.ono nase domaci mrazaky a prumyslove rychlomrazaky to je sakra rozdil
My delavali langose hodne, zboznovala jsem je, kdyz jsme je delali s babickou nebo maminkou. Taky nam obcas zbyly - usmazene. Tak jsme je zabalily do potr. folie (prelozili jsme je, at je jakoby kazdy zvlast) a dali jeste do sacku a sup s nima do mrazaku. Pak jsme je vytahovali podle potreby, slo to, kdyz byl kazdy jako zabaleny zvlast. Nechaly se rozmrznout a ohraly se v mikrovlnce. Uz nebyly takove, jako kdyz se vytahnou z panvice. Ale byly dobre a nic jim nebylo. Ani nam. Rozhodne bych je nevyhazovala! Schovejte si je, budou se hodit, az dostanete chut nebo nebude cas varit 🙂. Kde jsme vyhazovat jidlo ;)
@barumat křupavý langoš? Znám a mám ráda vláčné,nadýchané, skoro jako lívance. U těch po ohřátí spíš hrozí, že "zgumovatí"
@amazonkajanik No já ho znám jen dokřupava osmažený 🤷♀️
Ony se hlavně prodávají předsmažené, takže bych je usmažila jen napůl a pak já do pytlíku, vycucla vzduch a zamrazila. Po vyndání z mrazáku je pak dosmažila.