• Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO
  • Doporučujeme: Beremese.czModrastrecha.cz
  • Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO

Kachna pomalu pečená, máte zkušenost s tímto receptem?

(Zamčená)
24. září 2012 
Ahoj holky, máte s tímto receptem zkušenost? Kachna by se měla pomalu péct při 90 stupních asi 7 hodin, pak ještě 6 hodin dopékat při 120 stupních. Chtěla bych jí zítra vyzkoušet, ale bojím se jí nehct přes noc péct...a můžu jí péct i v římském hrnci? Podléváte ji? Díky za rady.
22. zář 2012 v 15:58  • Odpověz
Ahoj, nepodlevam, naopak to chce spis vypek sbirat, je toho hodne a pak se spis vari. Je delikatesni, ale moc pekne nevypada, proste se cela kachna rozpadne. Ale maso mekkoucke a stavnate...
22. zář 2012 v 16:20  • Odpověz
teeeda takovy recept sem jeste nevidela :fearful: :slight_smile: :slight_smile: ,to musí být dobrota,a ČEZ si musi mnout ruky panecku :grinning:
22. zář 2012 v 16:34  • Odpověz
@stazina Ahoj, obrať se prosím na téma od @petrajavor, které tímto děkuji za pomoc :slight_smile: Témata u nás vyhledáváme nejdříve ve Vyhledávači a když téma ještě na MK není, můžeš založit nové :wink: Hezký den...J*
24. zář 2012 v 17:12  • Odpověz
Téma bylo zamčeno adminem. Není možné přidávat další odpovědi.