Kojenecké mléko, může se vařit?

terrinkaaa
14. kvě 2016

Ahoj holky, chci se zeptat, muze se kojenecke mleko varit? Myslim ti, ze mam par receptu, kde se treba ryze na ryzovy nakyp vari v kojeneckem mlece do mekka, nebo do pudingu atd. Diky za info.

berenika39
14. kvě 2016

Nene, pokud myslíš umělé mléko - to se nevaří. Uděláš to tak, že vaříš ve vodě, potom vedle v hrnečku dáš počet odměrek UM a trochu vlažné vody, rozmícháš to na kašičku a do toho, co vaříš, to vmícháš, ne do vařícího....

kaci11
15. kvě 2016

Ja z UM normalne varila pro dceru. Nejdriv jsem si ho pripravila do tekuteho stavu a pak jsem z neho varila. Dcera spatne jedla tak jsem z toho normlne varila ruzne jidla jak zeleninove tak sladle nebo masozeleninove. Jsou na to i recepty.

terrinkaaa
autor
15. kvě 2016

@kaci11 Ahaa, takže muzu vyzkouset par receptu, ja mam totiz recepty, kde se do jidel pridava udelene UM a pk se tam chvíli povari, nebo viz ten ryzovy nakyp..kdy se prave ryze ma varit v UM. A je jedno jake UM to je. My pouzivame NUTRILON.

zuzapra
15. kvě 2016

@terrinkaaa kdyz budes varit UM, ztrati ty vitaminy a vsechny ty prospesne veci v mlece.

kaci11
15. kvě 2016

@terrinkaaa myslim si, ze nutrilon jebdrahy na vareni. Pouzivala jsem ty nejlevnejsi mleka. Myslim, ze Bebu, ale je jedno jake mleko to je. A proc chces verit z UM. Me to bylo doporuceno lekarem, protoze me mala mechtela jist klasickou ztravu. Bylo to o neco lepsi. Myslim si, ze tech vitaminu moc nevyvaris jinak by se to nedoporucovalo. Stejne jako kdyz varis zeleninu.

veronika223
Odpověď byla odstraněná
Zobraz