Kontaktní gril - hovězí steak. Jak v něm připravit?

sarkasarkasarka
11. říj 2020

Zdravim, nemate, prosim, tip, jak v kontaktnim grilu pripravit mekky a krehky hovezi steak? Dnes jsem zkousela a vysla z toho zvykacka(hovezi kyta). Predem moc diky👍🏼

lv
11. říj 2020

Nejsem si jista teplotou, jestli lze dosahnout urcite výše, obecně na co nejvyšší vykon, silnej steak aspon 2,5-3cm, nechat opect a do vyhrate trouby nechat dojít..

pincola
11. říj 2020

Naložit před tepelnou úpravu na 24 hodin do oleje, nesolit (až na talíři). Lepší než kýta je pravá svíčková nebo vysoký roštěnec, ten je levnější.

malytlustyhroch
11. říj 2020

A na panvi ti ta kyta vychazi v pohode? Fakt hodne zalezi na masu, jak je ulezele, z jakeho je kusu atd.

sarkasarkasarka
autor
11. říj 2020

mela jsem dnes premieru s kontaktnim grilem. Zkusim priste jiny typ masa👍🏼Diky za reakce