Lasagne od Panzani. Je třeba je vařit? Chybí návod

11. ledna 2014 
holky můžete mi poradit jak připravit tyto lasagne
žadnej navod tam neni, jen obrazek že rovnou do trouby
jednou už jsme dělala lasagne ale od jine značky a tam se nejdřiv museli 3 minuty vařit
23. lis 2009 v 10:36  • Odpověz  •  To se mi líbí
ja nevim jaky to presne jsoou ale ja mam tayk jen suce, v pekacku se prolozi s omackou a daji se pect, bez vareni zrovna dneska je mame
23. lis 2009 v 11:06  • Odpověz  •  To se mi líbí
autor
beruska mas nakej fajn dobrej recept????
24. lis 2009 v 09:14  • Odpověz  •  To se mi líbí
ja na cibulu ossmahnu a ppodusim mletY masi, pridam koreni + bazalku a frknu tam 2 sklenice milanske omacky a kecup... tim to stridave prolozim a navrch dam sy, platkovy nebo nastrouhany a zapecu..
zadna zahada, je to hned hotovy a mam toho pekac aspon na 2 dny o coz mi jde nejvic
24. lis 2009 v 10:52  • Odpověz  •  To se mi líbí
ale mam nekde mozna recept i na sladke - jablecne kouknu a kdyztak pisnu
24. lis 2009 v 10:53  • Odpověz  •  To se mi líbí
Já jsem nedávno koukala na Itala a ten lasagne dělal. Sám říkal, že by se měly na chvíli dát do horké vody s trochou oleje (tak max. 3 minuty jestli se nepletu ), pak je dát do studené schladit, aby se zastavil proces vaření... Prý se při pečení nemusí dostat omáčka všude a pak je můžou být někde tvrdší...
24. lis 2009 v 11:10  • Odpověz  •  To se mi líbí
nevím, jestli se jedná v konkrétním případě o nějaké speciálně upravené"polotovarové" lasagne, ale klasické se namáčí
24. lis 2009 v 11:37  • Odpověz  •  To se mi líbí
ja je tada nenamacela nikdy a mekoucke jsou super
24. lis 2009 ve 12:51  • Odpověz  •  To se mi líbí
tak já teda lasagně předvařuji do polo jiank jsou trdý
24. lis 2009 v 16:19  • Odpověz  •  To se mi líbí
Zdravím dělal jsem vždy zatím jen panzani,namáčím je v horké vody s trochou oleje pak kalsika nasládám zapeču a sýr nasypu až tak v půlce pečení a není co řešit,zrovna jdu na to.Mladej tu schválně kouká na recepty tak mi nedalo se nepřidat
11. led 2014 v 10:38  • Odpověz  •  To se mi líbí
Tvůj příspěvek