
•
23. lis 2009ja nevim jaky to presne jsoou ale ja mam tayk jen suce, v pekacku se prolozi s omackou a daji se pect, bez vareni 😉 zrovna dneska je mame 😃
0
ja na cibulu ossmahnu a ppodusim mletY masi, pridam koreni + bazalku a frknu tam 2 sklenice milanske omacky a kecup... tim to stridave prolozim a navrch dam sy, platkovy nebo nastrouhany a zapecu..
zadna zahada, je to hned hotovy a mam toho pekac aspon na 2 dny o coz mi jde nejvic 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃
zadna zahada, je to hned hotovy a mam toho pekac aspon na 2 dny o coz mi jde nejvic 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃
Já jsem nedávno koukala na Itala a ten lasagne dělal. Sám říkal, že by se měly na chvíli dát do horké vody s trochou oleje (tak max. 3 minuty jestli se nepletu =-) ), pak je dát do studené schladit, aby se zastavil proces vaření... Prý se při pečení nemusí dostat omáčka všude a pak je můžou být někde tvrdší...
Začni psát odpověď...

Odešli