Recepty
vendeta
23. lis 2009

Lasagne od Panzani. Je třeba je vařit? Chybí návod

Holky můžete mi poradit jak připravit tyto lasagne
žadnej navod tam neni, jen obrazek že rovnou do trouby
jednou už jsme dělala lasagne ale od jine značky a tam se nejdřiv museli 3 minuty vařit
beruska2x
23. lis 2009
ja nevim jaky to presne jsoou ale ja mam tayk jen suce, v pekacku se prolozi s omackou a daji se pect, bez vareni 😉 zrovna dneska je mame 😃
vendetaautor
24. lis 2009
beruska mas nakej fajn dobrej recept????
beruska2x
24. lis 2009
ja na cibulu ossmahnu a ppodusim mletY masi, pridam koreni + bazalku a frknu tam 2 sklenice milanske omacky a kecup... tim to stridave prolozim a navrch dam sy, platkovy nebo nastrouhany a zapecu..
zadna zahada, je to hned hotovy a mam toho pekac aspon na 2 dny o coz mi jde nejvic 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃
beruska2x
24. lis 2009
ale mam nekde mozna recept i na sladke - jablecne kouknu a kdyztak pisnu 😉
zany
24. lis 2009
Já jsem nedávno koukala na Itala a ten lasagne dělal. Sám říkal, že by se měly na chvíli dát do horké vody s trochou oleje (tak max. 3 minuty jestli se nepletu =-) ), pak je dát do studené schladit, aby se zastavil proces vaření... Prý se při pečení nemusí dostat omáčka všude a pak je můžou být někde tvrdší...
gtver
24. lis 2009
nevím, jestli se jedná v konkrétním případě o nějaké speciálně upravené"polotovarové" lasagne, ale klasické se namáčí 🙂
beruska2x
24. lis 2009
ja je tada nenamacela nikdy a mekoucke jsou super =-)
nensy
24. lis 2009
tak já teda lasagně předvařuji do polo jiank jsou trdý
zabakkwak
11. led 2014
Zdravím dělal jsem vždy zatím jen panzani,namáčím je v horké vody s trochou oleje pak kalsika nasládám zapeču a sýr nasypu až tak v půlce pečení a není co řešit,zrovna jdu na to.Mladej tu schválně kouká na recepty tak mi nedalo se nepřidat 😉