Mohu si dát na silvestra alkohol při snažení?

marticcelli
30. pro 2018

Jsem dnes 3dny po IUI a zitra na Silvestra bychom si radi s manzelem neco vypili (Je to i nase vyroci) muze mit alkohol nejaky negativni vliv na uspesnost? Dekuji 🙂

merope
30. pro 2018

Teď už ne. Pokud se vajíčko oplodnilo, putuje do dělohy a postupně se dělí. Sama sestřička v CAR mi říkala, že ještě i po úspěšném testu z krve pár dní má stejně embryo oddělený krevní oběh. Někde dokonce doporučují i 2 deci červeného na lepší prokrvení.

Určitě bych se teda neopila, ale dát si trochu vína, tomu bych se nebránila.

cinam
31. pro 2018

Jen si dej. Teď to ještě vůbec nevadí. A držím palce

merope
31. pro 2018

@merope Až teď ráno vidím, že to: "Teď už ne" není vidět, že je odpověď na otázku: "Vadí to" a nikoli: "Můžu si dát" 😀 Já si říkala, že už mám jít spíše večer spát 😀. Takže ano, alkohol v dané situaci nevadí. Zaděláno buď je nebo není.

cilkat
31. pro 2018

Pokud si dáte opravdu "dvojku", smí se to i tu a tam v těhu... Ostatně třeba o ségře mamka tvrdí, že je "Silvestrovské dítě" (narozena 22. září)... že jí sklenička prostě pomohla se dostat do nálady a užít si to 😉.

berenika39
31. pro 2018

Oba moji synové jsou počati v bujarém veselí, jeden na horách kolem Silvestra - pila jsem a učila se na snowboardu, takže furt padala, omlácená jak švěstka. Druhý dtto. Než jsem zjistila, že jsem těhu, proběhl konec roku, takže taky alkoholové dítě (ne,nejsem notorik🙂)))), ale sklenky byly.
Oba měli stejný termín porodu, 1-2 týden v září.