Polévkovar - inspirace, recepty. Máte vyzkoušeno něco svého?

rejalin
5. led 2021

Ahoj,

dostala jsem k Vánocům polévkovar DOMO. Jsou k němu přiložené nějaké základní recepty, ale ráda bych se zeptala, jestli někdo nemáte vyzkoušeného ještě něco svého 🙂 Časem budu samozřejmě experimentovat i sama, až si to vyzkouším a "osahám" 🙂

Děkuju moc za nápady a rady ❤️

zelenaesmolda
5. led 2021

@rejalin k cemu je polevkovar dobry?

rejalin
autor
5. led 2021

Jestli jsem to pochopila, tak do toho v podstatě ty suroviny naházíš, okořeníš a nestaráš se (ono to podle programu uvaří a popřípadě rozmixuje), ale ještě jsem nezkoušela. Manžel mi to koupil k Vánocům, jelikož prcek vyžaduje hodně pozornosti a já si párkrát postěžovala, že nestíhám vařit. Přijde mi to od něj pěkné 🙂 a dají se v tom dělat i příkrmy, přesnídávky a marmelády (to se docela těším až budou přebytky ze zahrady 🙂).

bluerazor
26. led 2021

@zelenaesmolda a @rejalin

no my máme třeba kombinovaný od tefalu...daji se v něm delat polévky ( do krémova rozmixovane, smetanove ale i s klasicky jen vařené), pak presnidavky, tříště, ovovmce na dřeň, děláme i shaky v něm(asi uplne nejvic)... nebo marmeládu...a u toho naseho jen nahazime syrove suroviny zapneme a vybereme co chceme k papání priprqvit a hotovo... kdyz je to uvařené, nebo rozmixovane tak to samo pipne...nebo můžeme udělat polévku. Zmáčknout ze ji chceme nechat teplou a ono to udržuje teplotu. A čištění je taky super....jen opláchnout, nalít vodu po rysku, zvolit program clean a az je umyto pipne. ..vylít a ja jeste oplachuji a susim.... hotovo. Hodne sikovny pomocník.
My jsme milovníci shaků takže jede u nas v létě pořád... a není pul kuchyně zablemcana a žádná velká práce.. osvěžující a zdravé k tomu.
A v zime super kdyz jdete na prochajdu..date ingredience a vodu do vařiče zapmete program..a kdyz přijdete z procházky mate teplou čerstvou polévku hned...

Skvely pomocnik...Jedine co me mrzi ze nema kdo vi jaky obsah... je asi tak na litr..litr a půl.. není to malo ale ani moc. Pro hodne velkou rodinu by to chtelo asi větší. Nam ale staci a spis mame radi čerstvé nez vařené tyden dopředu🙂 . Krasny den 🙂 .