Poraďte recepty pro 8měsíční mimi

kristiin
10. črc 2017

Maminky, kam chodíte na nápady, co vařit vašim drobečkům? Prosím o recepty pro 8-10 měsíční mimi. Pokud prosím znáte nějakou stránku, kde by se daly takové recepty najít, sem s ní🙂 Já vařím dokola to samé, na netu nemůžu nic najít a když, tak to co už jsem dělala. Nemám moc představivost, co se vaření týká i pro nás dospěláky točím dokola tak 10 jídel. Děkuji!!

wally188
10. črc 2017

Dobry den,osobni zkusenost neporadim, na prikrmech jeste nejsme (3 a pul mesice), ale pokud mate Facebook,tak velmi doporucuji skupinu : Prikrmy pro miminka.
Sleduji stale,najdete tam recepty, inspiraci i rady ( vetsinou i s fotkama) 🙂

hanih
10. črc 2017

Já jsem v tomhle období dceři vařila hlavně zeleninu či ovoce v různých kombinacích, sem tam s masem, ale ona to stejně moc nejedla. Ale určitě je tady na Koníkovi skupina, kde si maminky s příkrmy radí. Zkus zapátrat tam.

cupylupy
10. črc 2017

Zkuste varilamysicka.cz
;)

kristiin
autor
10. črc 2017

Děkuji všem!! 🙂

lucinkaaah
11. črc 2017
Uživatel lucinkaaah je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od lucinkaaah.

Ahoj, já hodně čerpám z https://www.mimikucharka.cz/index.php/tag/od-8-mesice/ , jelikož se zaměřují na zdravé stravování dětí. Vždy mě zaskočí, jak na jiných webech píšou v receptech o cukru, soli, zahušťování moukou, když přitom je tolik jiných a zdravějších surovin.