Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři

Poraďte zaručený recept na rýžovou nebo jinou domácí kaši

michaelka1234
9. kvě 2014

Zdravím maminky! Máte nějaká zkušenost s domácími kašemi? všude to píší jinak...někde vařit ve vodě a až pak dát UM někde zase vařit přímo v UM...a hlavně kolik třeba ryže,kolik vody(UM)? na jednu porci???

lenkalenulka
9. kvě 2014

Uvarit ryzi ve vode a podle mnozstvi vody co pridas dat mnozstvi mlicka..

krmv
9. kvě 2014

Ale rocnimu diteti to muzu delat jinak.

lv
9. kvě 2014

no dělat rýži do měkka, nejlíp kulatozrnnou,já dělala ve vodě a pak přidala mlíko.

suzanna123
9. kvě 2014

já dělala rýžovou i z vloček jen ve vodě a byly dobré. A vodu jsem dávala odhadem a pak dolévala. Můžeš kouknout ke mně na článek https://www.modrykonik.cz/blog/suzanna123/article/prikrmy-snadno-a-rychle-86m49y/

tkanicka
9. kvě 2014

U nás velice oblíbená z jáhlových vloček... poměr 1 díl vloček, 2 díly mléka a krátce povařit, nechat odstát. Výborná i bez ochucení, ale dělám z klasického plnotučného mléka, z UM by to ale asi mělo jít stejně

katyxq
9. kvě 2014

koukni třeba i do Wiki MK - https://www.modrykonik.cz/kase (a UM by se vařit nemělo, nicméně dávat ho do kaše mi přijde zbytečné, pro kojené dítě až nezdravé, nemléčná kaše je taky dobrá).

padura
10. kvě 2014

Dávám bio rýžové vločky do lehce zahřátého MM a hotovo, s lžíci ovocného pyre.

Sem začni psát odpověď...

Odešli