Čím doslazujete domácí přesnídávky?

zuzaaaaa
29. srp 2017

Ahoj holky, vy co delate domaci presnidavky, cim doslazujete? Neco specialniho nez obyc cukr? Dekuji😊

terezapetrova
29. srp 2017

@zuzaaaaa proc vubec doslazovat? 🙂

khpeta
29. srp 2017

Nesladím. 🙂

brusinka91
29. srp 2017

Banánem 🙂

michaela_2
29. srp 2017

@zuzaaaaa když jsem měla třeba kyselejší meruňky nebo jablíčka, přidávala jsem javorový nebo agávový sirup 🙂 ale fakt jen maloučko.

Banán je fajn, ale má tak specifickou chuť, že mi pak přišlo, že všechno ostatní ovoce přebije a voní a chutná to jen po něm 🙂.

aktakd
29. srp 2017

Ja letos delala poprve a nedoslazovala jsem. Pokud jsem mela kyselejsi jablka, pridala jsem neco sladsiho - banan, mrkev, broskev, svestky 🙂

lovely_creature
29. srp 2017

Nedoslazovat, dětem nikdy. Stačí přidat sladší ovoce. Na sladkou chut si člověk zvykne strašně sndno, pak ji bude vyžadovat

krtikkrtovaty
29. srp 2017

Já nedoslazovala, vařila jsem jednodruhové - broskev, meruňka, žlutá bluma, chci ještě jablka. A tím, že v zimě třeba různě nakombinuji nebo přidám třeba koupený banán. V lednici mi načaté 24hodin určitě vydrží.

zuzaaaaa
autor
29. srp 2017

Supr, dekuji. Zkusim to bez. Snad bude chutnat😃

stastnablcha
30. srp 2017

ja som postrasila skoricovym cukrom.. strasne im to chutilo. celkovo skoricu som davala aj samotnu