• Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO
  • Doporučujeme:  Beremese.cz Modrastrecha.cz
  • Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO

Vepřová kýta - úprava a odzkoušené recepty

7. května 2013 
Ahoj holky,pritel mi dnes koupil veprovou kytu a nikdy nevim,jak ji upravit,spis ji ani nekupuji,kupuji jine maso.Mate nejake odzkousene recepty,ktere se u vas osvedcily?Diky
6. kvě 2013 ve 22:35  • Odpověz  •  To se mi líbí
Já z ní dělám ražničí. Je to libové maso (mňam:slight_smile:), které se rádo vysušuje, tak to chce něco, co tomu dá šťávu:wink:.
7. kvě 2013 v 07:55  • Odpověz  •  To se mi líbí (1)
Ja z toho delam řízky. Teda kdyz je bez kosti :sweat_smile:
@monavika
7. kvě 2013 v 08:28  • Odpověz  •  To se mi líbí (1)
Já domácí šunku :slight_smile:
7. kvě 2013 v 08:29  • Odpověz  •  To se mi líbí (1)
řízky, šunku, i na nudličky nějak na čínu..já i peču, že je sušší mi nevadí.
7. kvě 2013 v 09:04  • Odpověz  •  To se mi líbí (1)
autor
dekuji:slight_smile:
7. kvě 2013 v 10:51  • Odpověz  •  To se mi líbí
Tvůj příspěvek