Víte o dobrém přivýdělku na mateřské dovolené?

memi88
15. říj 2010

Ahoj, nevíte o nějakém dobrém přivýdělku na MD??

macinaz
18. říj 2010

Ahojky,napiš mi kontakt na tebe a já ti pošlu bližší informace na dva přivýdělky.Já sama si takto při mateřské přivydělávám a jde to,jsem za tyto dva přivýdělky docela ráda.

gabtcha
20. říj 2010

Ahojte maminky z Vysočiny a Brna. Převážně se obracím na Vás, bo zde mám možnost se s vámi osobně setkat a povědět vám více podrobněji o možnosti přivýdělku, event. práci po rodičovské.
Je to práce,na kterou jsem narazila letos v květnu a která není náročná a není potřeba k tomu speciálního vzdělání.
Pokud byste měly zájem vy nebo někdo z vašeho okolí se dovědět více, tak mi napište do IP.

katkaterka
31. říj 2011

1) ERMAIL

5 Důvodů proč to zkusit u eRemail

Důvodů, proč zkusit službu eRmail.cz, je mnohem více než pět, ale jeden z Hlavních důvodů je ten "Proč nechávat vydělávat reklamní agentury a reklamní agenty, když koncoví spotřebitelé jsme My Všichni"

Díky eRmail.cz si můžete během jednoho roku našetřit poměrně zajímavou částku peněz, za kterou můžete třeba odcestovat na dovolenou.

100,- Kč za registraci

Ihned po registraci Vám automaticky na Váš účet připíšeme 100,- Kč. Registrace Vám přitom nezabere více něž několik sekund.

Až 5,- Kč za každý eRmail

Představa, že získáte 5 Kč za každé otevření eRmailu, který od nás obdržíte, je zajisté lákavá. To ale ještě nevíte, že Program Doporuč Vám umožní tuto částku až ztrojnásobit. To už ale záleží i na Vašich doporučených známých a na tom, do jakého LEVELU se dostanete. Postupem času se totiž můžete díky Upgradu a doporučení vypracovat na opravdu zajímavé finanční ohodnocení. Představte si, že denně od nás získáte 1 až 5 eRmailů. Zde si spočítejte k jaké finanční částce se můžete dopracovat za rok. Níže se dozvíte víc...

Můžete zvýšít zisky až o 200%

Navýšit své zisky až o 200% lze velmi snadno pomocí našeho systému doporuč. Kdykoliv Vámi doporučený uživatel přečte náš eRmail, Vy jste okamžitě vydělali peníze, aniž byste cokoliv dělali. Těchto doporučených budete moci mít až 20 najednou.
Ve Vašem uživatelském účtu můžete vždy přehledně sledovat, kolik Vám Vaši doporučení již vydělali peněz.

Přehled o Slevách, Novinkách, Produktech a Službách na českém trhu

Zajímáte se o Novinky? Zajímají Vás třeba hromadné slevy nebo zajímavé slevy na elektroniku? Zajímají Vás i jiné Produkty? Zajímáte se taky i výhodné Služby nebo stránky, které Vám mají co nabídnout?

TAK ZDE JSTE SPRÁVNĚ!

Je mnoho zajímavých Novinek, Slev, Produktů, Služeb a Informací na které běžně nenarazíte, nebo se o nich nemáte jak dozvědět.

eRmail.cz Vám tyto informace poskytne a navíc Vám za to zaplatí.

Až 100,- Kč za každý dotazník

Vyplňování dotazníků na našich stránkách je další výborný způsob, jak si přivydělat. Odpovězením na pár otázek si můžete vydělat až 100 Kč. Výše vaší odměny vždy záleží na obsáhlosti dotazníku.
Dotazníky jsou zcela anonymní.

Pokud vás to oslovilo jako mě, neváhejte a vyzkoušejte. V případě, že se vám to již nebude zamlouvat, můžete registraci bez jakého koliv problému zrušit. Tady vám zasílám odkaz na ERMAIL, počtěte si a uvidíte sama:

http://www.ermail.cz/link/2l7VeT7jjYmYaXcY7A2Ac...

2) EMAILING:

nenabízí sice závratné částky, ale časem jisté peníze. Žádné vstupní ani manipulační poplatky, nic takového. Jedná se o českou, seriózní firmu, vše naprosto bez problémů. Při doporučení jednoho uživatele, který se pod vámi zaregistruje, získáte zaplaceno za email 1x tolik!!!!

ZISK Z PŘÍJMU INZERTNÍCH E-MAILŮ
Tento výdělek je založen na tom, že pro některé firmy je efektivnější a samozřejmě také levnější směřovat reklamu přímo k potenciálnímu zákazníkovi. Je to obdoba reklamních materiálů, které nacházíte ve své poštovní schránce nebo v tisku apod. (ty Vás zřejmě málokdy potěší), ale s tím rozdílem, že Vy na tyto reklamy čekáte a dostanete za ně zaplaceno.

Proto v systému při registraci zadáváte své zájmy (z této oblasti Vám následně budou chodit e-maily-doporučuji zadat co nejvíce). Stačí se jen !!!ZDARMA!!! zaregistrovat a začnou Vám chodit reklamní e-maily. Po kliknutí na přijatý e-mail se Vám přičtou peníze na Váš účet u Emailingu. Stav účtu si můžete sami kontrolovat.

Samozřejmě, že u tohoto druhu výdělku nemůžete očekávat závratné částky, ale jedná se o slušné přilepšení do rodinného rozpočtu. Navíc zde nejsou žádné vstupní poplatky. Myslím, že to není špatná nabídka a určitě stojí za to, abyste se zad ní zamyslel/a. E-maily nemusíte ani číst, stačí je jen jednou za týden promazat. Ale občas se zde najdou i zajímavé nabídky nebo soutěže. Za registraci dostanete zdarma logo na mobil.
Musím Vás ujistit, že toto je legální přivýdělek Registrace je naprosto nezávazná a bezplatná, nemusíte mít tedy obavy z toho, že by někdo zneužil informace, které o sobě uvedete. Registraci můžete kdykoliv zrušit.

Emailing

• Vše co bude muset dělat je číst e-maily informačního rázu, za které Vám budou na účet u Emailingu připisovány peníze.

• Za každý obdržený e-mail dostanete až 1,- Kč.

• Jakmile dosáhnete částky 100,- Kč můžete si nechat zaslat šek nebo si nechat peníze převést na účet.

• Pozor !!! Po Vaší registraci Vám přijde e-mail pro dokončení registrace (klikněte na link pro dokončení registrace). Tuto zprávu si archivujte.

• Neslibuji Vám vysoké částky, jen pravidelný měsíční přivýdělek.

tady je odkaz:

http://www.emailing.cz/registrace.php?ref=96a71...

proximacentauri
10. čer 2014

Na mateřské si teď přivydělávám na databaze-zdarma.cz 🙂 Děcko spí, já pracuju, děcko nespí, nepracuju. Je to přes internet, takže tě nikdo nehoní a slušný peníz za to taky je.