Web Postylky.com a Batoleshop.cz, máte zkušenost?

marcela2222
9. zář 2016

Dobrý den,chtěla bych koupit postýlku a chci se zeptat, jestli má někdo zkušenosti s webem Postylky.com ?? Hledala jsem na internetu recenze a nemohu nic moc najít.
Pak bych se také chtěla zeptat jestli tu má nějaký maminka/maminky zkušenosti s webem Batoleshop.cz ??
Předem děkuji za odpovědi

shargianna
9. zář 2016

@marcela2222 dobrý den 🙂 z batoleshop jsem objednávala nábytek a přebalovací podložku, ale doporučit je úplně nemůžu. Komunikace obchodu je dost strašná. Postýlka nám přišla mizerně zabalená a když jsme jí chtěli sestavit, zjistili jsme, že je vinou nedostatečného zabalení lak postýlky poškozený. Reklamovat nebudeme, ale když jsem obchodu posílala mail s fotografiemi vůbec se mi neozvali.

marcela2222
autor
9. zář 2016

@shargianna Děkuji za odpověď.

broskvicka01
9. zář 2016

Dobrý den, my máme postylku i s vybavením z Batoleshop, a za mě mohu doporučit.
Jelikož nám vyšel termín doručení na dovolenou v zahraničí, paní z objednávek zařídila pozdější dodání, a hned po návratu jsme měli postylku doma 🙂.
Za mě komunikace na 1 ;).
Vše bylo krásně zabalené, nepomackane, postylka též v pořádku

marcela2222
autor
9. zář 2016

@broskvicka01 moc děkuji za odpověď.. 🙂

veraga
10. zář 2016

Na postylky.com jsem kromě postýlky kupovala celé postýlkové vybavení - matraci, nebesa se stojanem, mantinel, zavinku, závěsy, prostěradla, polštáře, peřiny.. Všechno, co je textilní, mám od nich a spokojenost. Kvalitní materiál, dobře ušito. Balík přišel dřív, než avizovali, dobře zabalený. Nemám, co bych vytkla. 😉

marcela2222
autor
11. zář 2016

@veraga Děkuji 🙂

monculin21
27. pro 2016

postylky.com to je totální katastrofa a ne eshop, po mesici mi napsali, ze kdyz od nich nemam nejaky email kde mi potvrzuji objednavku (kterou jsem mela na jejich webu v jejich systemu normalne evidovanou), tak že tato moje objednávka neexistuje... a zbozi naskladnuji 1x mesicne podle objednavek... zadna omluva, nic, paní to bylo uplně volný... ale človek například takovej mantinel do postylky řeší dost akutně a nechat dítě dva měsíce bouchat hlavou o postylku asi nechce že...