Založení second handu - zkušenosti

ananka
25. čer 2018

Ahoj holky! 🙂

Prosím, našla by se tady nějaká maminka, která má zkušenost se založením obchodu second hand? A poradila mi a zodpověděla nějaké dotazy?

Děkuji!

veronicka89
25. čer 2018

Nezacinej
1. Pokud uz ted nemas perfektni zdroj zbozi
2.pokud hodlas mit moc levne veci bidou ti tam chodit hl. romove , pokud moc drahe nemusi se ti nic prodat
3. Pokud tam chces stat cely den ty ok pokud chces platit prodavacku ...neni sance

Jako sekace jely pred 20 rokama ...je to moc prace maly vydelek ....

V dnesni dobe kiku pepcu a slev v tescu a v hm ku me porad zarazi ze to zas a porad chce nekdo zkusit ...

kafr
26. čer 2018

Já už nevím ani o jednom sekáči. Všechny zkrachovaly....

dancamich
26. čer 2018

V Brně se drží většinou řetězce sekáčů typu Genesis, Textil House apod. Pak tam jsou malé sekáče se značkovým zbožím, ale já jsem do každého většinou vlezla tak jednou. dětské triko v pepcu seženu za 29,- Kč nové takže mi připadá zbytečné dávat za nošené více než 50,- bez ohledu na značku. A jak zmínila paní nade mnou - pokud nemáš nějaký dobrý zdroj třeba z Anglie, tak se na to vyprdni.

smudlinky
26. čer 2018

Taky bych do toho nesla, obecne je tu uz prehadrovano, obchody lakaji na neustale slevy, zminene retezce typu pepco kik atd uz nabizi veci za strasne nizke ceny -kvalita je teda taky jinde, ale konkruvatjim moc nejde. Co znam holky, ktere to zkousely tak bud vydrzely chvili, nebo i zajete obchudky ukoncily.

pavcatko
26. čer 2018

Tak já třeba radši koupím značkové (většinou Hm a pod) v sekací,než za stejnou cenu v Pepo a pod. Kupují jen kousky v parádním stavu a většinou nedám víc jak 50 kc🙂 U nás sekce jsou a teď ve vedlejším městě vznikly 2 nové 🙂

ivular
26. čer 2018

Popravdě řečeno, já mám raději oblečení ze sekáče než z Kiku, Pepco, apod. Jednak mi připadá kvalitnější a jednak jej nemá půlka města;)
Ale jak už tu někdo psal, většina sekáčů zkrachovala, takže moc výnosné to asi není..

wampzee
26. čer 2018

Nevím no...když si vezmu, že dneska jsou bazárkové skupiny pomalu na každém rohu, na každém webu....no a ve městech taky..tak to dle mého není moc dobrá činnost na podnikání.

vendelinka08
26. čer 2018

My tady mame super velky sekac a musim rict ze nakupuji predevsim tam...super kousky..je to dovoz Nemecko...vetsinou znackove...ceny tricek cca od 70-120...a musim rict ze tam nakupuje hodne moc lidi. Ziju ve meste cca 25tis obyvatel. Mame tady Pepco a Kik...ale sekac u nas vede...do ochodu jdu pouze pokud nemohu dlouho nic sehnat...takze musis zvazit jak to u vas ve meste je...jake jsou obchody...a zamerila se hlavne na kvalitni kousky..zadne smradave hadry...a pak mas sanci...muj satnik se nyni sklada ze super znackovych kousku za par kacek..a hlavne v tom nikdo jiny nechodi..nemam rada kdyz jsou vsichni ve stejnem jako v uniforme. Vsichni chvali...a kdyz reknu cenu tak koukaji...takze bych to zkusila..ale jak rikam..nevim jaka je u vas situace.

vendelinka08
26. čer 2018

Bazarky uz nenavstevuji...jsou drazsi nez sekac...a kolikrat v sekaci narazim na nove zbozi jste s cedulkou.